Våre referanser

Lurer du på hvordan det er å samarbeide eller jobbe for Reflekt? Dette sier våre kunder og medarbeidere om oss.

Vi har hatt en ekstrem vekst på kort tid, og vi har ikke kapasitet til å håndtere rekruttering selv. Det har derfor vært svært nyttig med Reflekts kompetanse og kontakter, og det har vært helt avgjørende å kunne samarbeide med noen som er så gode til å finne de ressursene vi trenger.

Lars Olav Jahre, daglig leder i SAJA Eiendom

Konsulentavdelingen i Atea, Region Øst er godt fornøyd med å bruke kandidater fra  Reflekt IT som underleverandør ut mot våre kunder. Vi har vår egen kontaktperson hos Reflekt IT som er tillitsfull, alltid følger opp raskt, yter god service og leverer oss gode kandidater hver gang vi har behov.
De har god oppfølgning på hver enkelt kandidat som er ute i prosjekt hos kundene våre, og vi er svært fornøyd med samarbeidet.

Veronica Nilsen, ATEA

På en servicedesk har man behov for konsulenter raskt. Her har Reflekt IT vært til stor hjelp i forhold til å gjøre screening av kandidater og finne riktige mennesker til jobben. De kjenner oss godt, og vet hvilke krav vi har. For oss er det en trygghet og tidsbesparelse. I tillegg til å finne gode kandidater, er Reflekt IT veldig dyktige til å følge opp sine konsulenter og kunder.

Birgitte Ramsvik, Visolit

Communicate har siden 2016 benyttet Reflekt i rekruttering til flere faste stillinger. Vi opplever at vår kontaktperson og partner i Reflekt gir oss som kunde en god og tett oppfølging, samtidig som kandidatene blir ivaretatt på en meget god måte gjennom hele rekrutteringsprosessen. Dette gjør oss trygge på at Reflekt representerer oss på en god måte. Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet som har resultert i nye, gode medarbeidere og viktige ressurser til vårt selskap

Jan Sverre Larsen, Communicate Norge AS

I dagens ingeniør-Oslo er det vanskelig å få tak i gode utviklere. Tripletex har i en årrekke vært i fantastisk vekst der vi har vokst fra rundt 16 utviklere i 2016 til rundt 70 i dag. For å få til denne veksten i et marked preget av ingeniørunderskudd har vi vært totalt avhengig av gode rekrutteringspartnere. Reflekt IT har i denne perioden vært en effektiv partner som har bistått oss i rekruttering av utviklere. Reflekt IT følger oss opp og gir oss feedback fortløpende. De sikrer en effektiv prosess slik at vi kan ansette de skarpeste hodene i Oslo. 

Jan Strandebakke, Tripletex

Jeg satt veldig pris på den tette oppfølgingen hos Reflekt, og det føltes som om begge rådgiverne var genuint interesserte i at jeg ble fornøyd.

Tommy Buksrud, ansatt som utvikler hos Norconsult

Rådgivere som kjenner bransjen og fagfeltet har større sannsynlighet for å finne den rette medarbeideren.

Reflekt skaffer oss stort sett alltid vikarer med etterspurt kompetanse på kort varsel. Vikarene er faglig flinke, pålitelig og serviceinnstilt. Norskkunnskapen kan variere litt. Dersom vi har fått klage på vikarene og melder det videre til bemanningsbyrået, blir vi alltid tatt på alvor. Vi opplever et ryddig og godt administrativt samarbeid.

Solveig E. Holtås, Avdelingsleder Gartnermarken Hjemmebaserte tjenester i Fyllingsdalen

Vi opplever at Reflekts vikarer er dyktige og engasjerte i arbeidet. Reflekt er et serviceinnstilt vikarbyrå. De ansatte i administrasjonen er lette å kommunisere med og gir raske svar. Anbefales!

Bente Stenestø, Betanien rehabilitering og sykehjem

Jeg har vært ansatt som vikar i Reflekt i halvannet år og er veldig takknemlig for oppfølging jeg har fått fra dere. Dere gjør en super jobb med å følge opp oss vikarer. Vi blir tatt hensyn til med tanke på hvor vi ønsker jobb, og dere finner nye arbeidsgivere til oss på ønskede plasser så godt det lar seg gjøre. Jeg har ikke gått lenge uten noen jobb, og det setter jeg veldig stor pris på. Man føler at en blir sett, og man føler at en betyr noe for dere. Jeg kan trygt anbefale Reflekt 🙂

Bente Sagstad, medarbeider

Ta kontakt med oss for mer informasjon!