Slik er det å jobbe for Reflekt

Reflekt er for mange starten på en spennende karriere. Enten du er faglært eller ufaglært har vi en rekke spennende stillinger innen våre fagområder.

En vei inn i arbeidslivet

Er du på jakt etter drømmejobben? Eller trenger du litt erfaring fra arbeidslivet? Enten du vet nøyaktig hva slags jobb du ønsker eller er åpen for nye muligheter, kan vi bidra til finne den rette stillingen. Uansett motiv og erfaring – ta en prat med oss!

En fleksibel hverdag

Mange ønsker en fleksibel jobb der man enten jobber mye i perioder eller når det passer en selv i løpet av døgnet. Da har Reflekt mange muligheter. Enten du er faglært eller ufaglært, for eksempel helsearbeider, har vi en rekke ledige stillinger til enhver tid.

Det er mange ansatte hos oss som har Reflekt som ekstrajobb. Dersom du er i en fast jobb på dagtid, kan du få en kjærkommen ekstrainntekt ved å jobbe fleksibelt i helger eller på kveldstid.

Trygghet som fast ansatt

Alle som jobber for Reflekt er ansatt i Reflekt. Det betyr at du får de samme rettighetene som om du hadde vært ansatt et hvilket som helst annet sted. Vi følger Arbeidsmiljøloven, og du er dermed sikret for eksempel sykepenger og feriepenger.

I vår personalhåndbok finner du alt du trenger å vite om å være ansatt i Reflekt. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Vår ansettelsesprosess

Vi kjenner arbeidsgiverne godt og ønsker alltid å finne den beste løsningen for begge parter – både for arbeidsplassen og deg som kandidat. Rett jobb til rett kandidat – er et mål vi jobber etter. Det betyr at alle som jobber hos oss har vært gjennom en grundig ansettelsesprosess som består av:

  • Minimum to strukturerte intervjuer
  • Sjekk av minium to referanser
  • For helsearbeidere må vi også ha signert taushetserklæring, signerte egenerklæringer og helseattest

Rekruttering til fast stilling

Vi rekrutterer også til faste stillinger innen våre fagområder. Her finner du våre ledige stillinger akkurat nå.

Jobber du innen IT eller eiendom og er på jakt etter ny jobb? Ta kontakt med oss! Vi kjenner arbeidsmarkedet og bedriftene godt og vet hva som rører seg. Vi er alltid på jakt etter dyktige kandidater til spennende stillinger.

Når vi rekrutterer til en fast stilling på vegne av en kunde, blir kandidaten som får jobben ansatt hos vår kunde. Vi sørger for tett og god oppfølging underveis og etter en rekruttering.