PayEx har blant Nordens fremste betalingstjenester og er i vekst. Reflekt har blitt en del av rekrutteringsrutinen deres.

PayEx er blant Nordens fremste eksperter på tjenester innen betaling, fakturering og finansiering. Siden starten på Gotland i 1972, har de vokst til 850 medarbeidere. I 2017 ble de en del av Swedbank, og veksten fortsetter innen de to forretningsområdene PayEx Ledger & Factoring og Swedbank Pay.

– Vi drives av innovasjon og vår ambisjon om å hjelpe mennesker, bedrifter og samfunnet som helhet. Dette ville ikke vært mulig uten våre dyktige og lidenskapelige ansatte, forteller Ragnar Ekelund, teamleder i PayEx Norge.

Behov for dyktige og motiverte utviklere

– Vi jobber i en bransje med mange krav og fokus på innovasjon og nyutvikling, kombinert med vedlikehold. Vi på IT Oslo skaper løsninger innen betalingsområdet, som fysiske betalingsterminaler, betalingstjenester for netthandel, gavekort og medlemstjenester. For å utvikle og vedlikeholde våre løsninger, har vi behov for dyktige og motiverte utviklere og annet teknisk og administrativt personal. Vi skal også ha et godt og blandet miljø og legger til rette for at man kan trives og ha det gøy og sosialt på jobben. For å få tak i de riktige kandidatene, bruker vi en blanding av egne aktiviteter og rekrutteringsbyråer, forteller Ekelund.

– Reflekt har hjulpet oss mange ganger de siste årene, og behovet vårt har jo ikke blitt mindre ettersom vi har vokst. Med hjemmekontor-situasjonen nå er det også mer utfordrende å rekruttere, så rekrutteringsbyråer har blitt enda mer sentrale.

Ragnar Ekelund, teamleder i PayEx Norge

Reflekt har blitt en gå-til-løsning

– Jeg har hatt kontakt med Reflekt så lenge jeg har vært en del av PayEx-familien, og for de fleste her har de blitt en del av rekrutteringsrutinen vår – en gå-til-løsning som fungerer til det meste. Som med behovet for rekruttering generelt går jo også kontaktfrekvensen opp og ned, men når vi trenger dem er Reflekt alltid klare til å skaffe oss kandidater. De fyller sin del av markedet godt, og utfyller våre egne aktiviteter. Samarbeidet med Reflekt fungerer, våre kontakter der er tilgjengelige og imøtekommende og bistår oss som en del av vår totale rekrutteringsstrategi, forteller teamleder Ragnar Ekelund i PayEx.

Er du på jakt etter dyktige IT-medarbeidere?

Reflekt er spesialister på rekruttering innen IT. Les mer om dette her eller ta kontakt med oss i skjemaet under.