Digiflow leverer IT og digitalisering på nye måter. Reflekt IT leverer nøkkelpersonell til Digiflow.

Siden 2009 har Digiflow levert IT og digitalisering til SMB-markedet, og veksten har vært eventyrlig: fra 0 til 200 mill på drøyt 10 år!

Arbeidsstokken har vokst til nær 60 medarbeidere, og Reflekt IT har hentet frem mange kandidater over flere år.

Større treffsikkerhet og mindre tid

Administrerende direktør i Digiflow, Morten Berentsen, forteller.

– Vi har ikke tid til å utlyse, fange inn mange nok kandidater, gjennomgå søknader, vurdere utvelgelse, intervjue osv. Det er svært hektisk her og dermed en stor fordel at vi sparer tid på at Reflekt IT gjør jobben for oss. I tillegg kommer de opp med bedre kandidater enn vi kan finne selv.

Det er en fordel å samarbeide tett over lengre tid.

– Reflekt kjenner oss, de vet hva vi driver med og kjenner kulturen vår. Dermed er de ganske treffsikre med de kandidatene de trekker frem. Blant annet har vi gjort noen gode ansettelser sammen med Reflekt IT nå nylig.

Morten Berentsen, administrerende direktør i Digiflow.

Videre vekst

Digiflow har hatt en eventyrlig vekst, men har ikke tenkt å hvile på suksessen fremover.

– Det kommer stadig nye smarte løsninger, som vi konfigurerer og implementerer både til eksisterende og nye kunder. Blant annet bedre løsninger og lagring og arkiv, mer funksjonell hardware og ikke minst bedre digitalisering ved å utnytte Office 365 og andre smarte applikasjoner. Vi skal også fokusere kraftigere på vårt egenutviklede Office Control fremover, oppsummerer adm. dir. Morten Berentsen.

Er du på jakt etter en ny, spennende IT-stilling?

Vi har en rekke ledige stillinger. Ta kontakt med oss i skjemaet under eller se oversikt over våre ledige stillinger her.