DIPS utvikler og leverer digitale løsninger til Helse-Norge, og de er i sterk vekst. Reflekt IT finner riktige medarbeidere til å utøke staben.

DIPS AS er Norges ledende leverandør av e-helse til norske sykehus og en av de tre største aktørene i kommunehelsemarkedet. Systemene de leverer er en svært viktig del av hverdagen i Helse-Norge. Løsningene sørger for bedre struktur og informasjonsflyt for helsevesenet som står på for landet vårt. Når DIPS søker nøkkelpersoner innenfor systemutvikling, eller har behov for å rekruttere større grupper, slår de gjerne hodene sammen med Reflekt. 

Trond Fredrik Schjander-Opsahl copy

– Vi har samarbeidet med Reflekt IT på rekruttering opptil flere ganger, og har gode erfaringer med dette.

Trond Fredrik Schjander-Opsahl, utviklingsleder i DIPS

Når man leverer helseteknologi til et av verdens mest avanserte helsevesen, er det viktig å sikre seg gode folk på laget. DIPS utvikler det avanserte e-helsesystemet sammen med 230 medarbeidere på utvikling og implementering i Norge. I tillegg har de ca. 50 medarbeidere i Sri Lanka.

– Rekrutteringsmarkedet innen IT er krevende og spesielt når det gjelder systemutviklere.

Siv Marie Lien, HR-leder for Employer branding & HMS i DIPS

DIPS har en egen rekrutteringsprosess for å sikre riktige medarbeidere, men ofte starter det hos Reflekt som gjennom flere år har opparbeidet seg gode erfaringer innenfor rekruttering til DIPS sitt behov. I tillegg sitter de på en solid database av dyktige mennesker både innenfor IT og helse. 

– Reflekt søker i sine baser og foreslår aktuelle kandidater for våre stillinger, og deretter tar vi disse videre inn i vår prosess. Å kunne jobbe sammen på denne måten er gull verdt, og Reflekt har også vært svært samarbeidsvillige ved å tilpasse seg vår interne prosess, sier Trond Fredrik.

Da pandemien kom, var det en fordel for DIPS at den digitale arbeidsdagen allerede var godt etablert. I dag pågår utvikling og produksjonssetting av DIPS Arena, som er selskapets 3. generasjons programvareløsning.

– Nye løsninger for helsevesenet skal utvikles, og med mye som skjer i utviklingsavdelingen har vi også behov for flere dyktige medarbeidere, bemerker Siv Marie.

Produktiviteten har absolutt ikke gått ned, og DIPS fortsetter å bygge og utvikle innovative systemer for kunder over hele landet. Fra Reflekt får de bistand til å øke kapasiteten. 

Er du på jakt etter en ny, spennende IT-stilling?

Vi har en rekke ledige stillinger. Ta kontakt med oss i skjemaet under eller se oversikt over våre ledige stillinger her.