Det er med stor glede vi ønsker Nina Maria Ullmann velkommen som ny rådgiver i Reflekt IT.

Nina har bred erfaring fra bemanningsbransjen og har mye energi og kreativitet å legge inn i gode løsninger for våre kunder og kandidater innen IT-området.

Hvem er så du da Nina?

– Jeg har studert på Hawaii og har en master i HR. Jeg er veldig sosial, elsker å møte nye folk, og har jobbet med mennesker hele livet. Å jobbe med rekruttering og ikke minst talentutvikling, er noe jeg virkelig brenner for, fordi vi hjelper folk med å finne drømmejobben! 

Nina har jobbet innen training i USA og som headhunter i Norge, blant annet for Academic Work og som selvstendig næringsdrivende  i StarCruiter.

Hvorfor ønsker du nå å jobbe i Reflekt?

– Reflekt er en bedrift som bryr seg, både om kandidater, kunder og om samfunnet. Det er som «start-up-feeling» i et etablert selskap. Ting skjer med  høy hastighet, og det er en fantastisk team-spirit i Reflekt! Her har jeg også full mulighet til å kunne bruke min HR-bakgrunn og ikke minst mulighet til å jobbe med helt fantastisk kule bedrifter! I Reflekt får kandidatene sjansen til å velge innenfor et bredt spekter av bransjer og mange ulike stillinger, noe som gir meg muligheten til å hjelpe mange kandidater i en jobb som passer for dem.

Og hva gjør du på fritiden?

– Da er jeg sosial sosial sosial – med venner, båt, et glass vin på terrassen, god mat, reising, løping og – you name it. Jeg er et utpreget ja-menneske!:-)

Har du behov for IT-personell – eller ønsker å jobbe innen IT-bransjen? Kontakt Nina på nina.ullmann@reflekt.no // tlf 920 47 570.