Publisert 01.07.2022
Reflekt IT bemanning AS

Vil du være en viktig brikke i veien mot det grønne skiftet? Les her!

Utvikler
Område
Oslo
Søk stillingen
Stillingstittel: Utvikler

Ser du får deg en jobb der du får

  • Muligheten å påvirke det grønne skiftet. Vi er med i flere grønne prosjekter for å bidra til at Paris-avtalen kan bli oppfylt. Blant annet Avfallsfrie byggeplasser samt bynære løsninger.
  • Jobbe i et av verdens mest innovative selskap? Stikkord: : IoT, RFID, Industri 4.0, robotløsninger, automasjon, datafangst og integrasjoner, med mye mer.
  • Muligheten til å ta ansvar for egenutviklede løsninger. Vi ligger i forkant for å ta i bruk ny teknologi og du får anledning til å påvirke jobbinnhold og utførelse.
  • Vi har gode betingelser, og mulighet for medeierskap og sentrale kontorer
  • Tilgang til en leilighet på Hafjell, som kan benyttes gratis
  • Kickoff i utlandet. Steder som Dubai, New York eller Bordeaux, er steder vi har besøkt. APX spanderer alt!
  • Mulighet til å bli med en gruppe på ca. 5 personer som reiser hvert år til RFID Journal i USA. I 2022 drar vi til Los Angeles, San Francisco og Las Vegas. En uke med Road Trip. APX spanderer alt
  • Mange sosiale aktiviteter, deriblant 4 fellesmiddager i året. APX spanderer alt


Da er kanskje dette jobben for deg!

APX Systems AS er en norskeid teknologibedrift, som utvikler Windows-baserte systemløsninger. Ved siden av egenutviklede softwareløsninger har vi egendefinert hardware som integreres. Ved å kombinere våre produkter og tjenester, samt vår kunnskap om produksjon, logistikk, sykehus, retail, byggeplass og transport - utvikler og leverer vi fremtidsrettede og effektive løsninger, som bidrar til at kundene våre får kontroll på verdikjeden, som igjen gir større inntjening. Vi er blant de ledende på RFID-teknologi i verdenssammenheng. Vi er 16 ansatte, med hovedkontor i Oslo, regionskontor på Oppdal og datterselskap i Colombo på Sri Lanka. Vi er i sterk ekspansjon, og trenger flere mennesker.Hos oss vil du jobbe med å:

Utvikle programvare i C#.net . Delta i aktiviteter som er relevant i forhold til utvikling og leveranser til våre kunder, samt delta i prosjektgruppe ved større installasjoner eller som medlem i salgsteamet når spesifikasjoner skal lages.

Våre kunder er private bedrifter og offentlige foretak, som har fokus på logistikk, produksjon , transport, sporing, prosesser og merking ved bruk av RFID, strekkoder, GPS og EDI som informasjonsbærere. Alle løsninger er egenutviklede.


Søk stillingen