Publisert 04.01.2022
Reflekt IT bemanning AS

PayEx søker etter utviklere

Utvikler
Område
Oslo
Søknadsfrist
28.02.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Utvikler

I PayEx jobber vi for å lage de nyeste og beste betalingsløsningene. Derfor har vi det siste året skiftet ut hele vår tekniske plattform for å kunne levere enda mer, raskere.

Verden forandrer seg, nye kanaler, ny teknologi og funksjonalitet kommer til, gammel faller fra. Og det er denne hverdagen mange av våre kunder og partnere trenger hjelp med.

Alt det vi driver med er en del av folks hverdag. Man kjøper og betaler i ulike kanaler og det forventes at man kan gjøre dette 24/7/365. Vi vil være best i klassen, noe som forutsetter kvalitet i alle ledd. Så om du brenner for å hjelpe andre og kvalitetssikre deres opplevelser i et forretningsområde som er i sentrum for nye idéer og muligheter, både på funksjonelt og teknisk nivå, bør du lese videre...

Vi i PayEx har som mål å tilby enkle og gode betalingsløsninger til alle. Og vi jobber etter verdiene: 

 • Open – åpen mot hverandre og våre kunder, ærlige, kommuniserende og gjør vårt ytterste for å forstå hverandre. Vi er åpen for nye ideer og måten vi jobber på.  
 • Simple – Vi streber etter å gjøre ting enkelt å forstå for våre kunder, selv om vi jobber i et komplekst miljø og en kompleks verden 
 • Caring – Vi bryr oss om hverandre og våre kunder. Vi hjelper hverandre, samarbeider og er lagspillere som viser at vi setter pris på hverandre.

Hos PayEx får du

 • 100 % fast stilling i et fremtidsrettet selskap
 • Muligheten til å jobbe i et svært kompetent team i et godt arbeidsmiljø
 • En arbeidsplass som oppfordrer og legger til rette for kompetanseutvikling, med både intern og ekstern kursing
 • Fleksibel arbeidstid, gode forsikring- og pensjonsordninger, ekstra gunstig rente på boliglån og goder som dekning av bredbånd, subsidiert kantine, trening og behandling i arbeidstiden 
 • Innovation Day en gang i måneden hvor du selv velger hva du ønsker å jobbe med
 • Flotte kontorer med sentral beliggenhet
 • Muligheten til å jobbe med ny teknologi 
 • Utfordrende arbeidsoppgaver og mye ansvar 

PayEx er et datterselskap av Swedbank med rundt fem hundre ansatte fordelt i fire land. Siden starten på Gotland i 1972 har vi jobbet systematisk med utviklingen innen vår bransje, og er i dag Nordens fremste eksperter på betalinger. 

Vi har en heldekkende og eminent kompetanse innen alle former av betalings løsninger for e-handel, mobile plattformer og fysisk handel. Vi hjelper daglig våre kunder med alle typer av tjenester innen rating og billing, faktura- og reskontohåndtering, inkasso, fysisk og elektronisk betaling, kreditthåndtering og finansiering, lojalitet og gavekort.

Denne prosessen utføres i samarbeid med Reflekt, og alle søknader og henvendelser skal rettes til Reflekt. Vi ser frem til å høre fra deg! Ved spørsmål om stillingene ta kontakt med Heidi Harley, 940 06 627 eller Glenn Johnsen, 481 14 676

Søk stillingen