Publisert 04.01.2022
Reflekt IT bemanning AS

PayEx søker en dyktig og selvgående tester

Tester
Område
Oslo
Søknadsfrist
28.02.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Tester

PayEx søker en dyktig og selvgående tester til VAS-området. I PayEx jobber vi for å lage de nyeste og beste betalingsløsningene. 

Verden forandrer seg, nye kanaler, ny teknologi og funksjonalitet kommer til, gammel faller fra. Det er en av grunnene til at vi liker utvikling. Vi er agile og bruker Kanban og Scrum i prosjektgjennomføringen, vi tilpasser oss ved behov.

Alt det vi driver med er en del av folks hverdag, man kjøper og betaler i ulike kanaler og det forventes at man kan gjøre dette 24/7/365. Vi vil være best i klassen, noe som forutsetter kvalitet i alle ledd. Så om du brenner for å teste og kvalitetssikre brukeropplevelser i et forretningsområde som er i sentrum for nye idéer og muligheter, både på funksjonelt og teknisk nivå, bør du lese videre... 

Om du…

 • har bakgrunn som utvikler er det en fordel, men ingen forutsetning
 • behersker norsk (eller svensk) og engelsk veldig bra
 • er kreativ og har øye for detaljer
 • har erfaring med flytskjemaer og liker å tenke ut av boksen mht å kvalitetssikre funksjonaliteten
 • har god kjennskap til postman scripts og bruker det for kvalitetsikring og testing
 • har kjennskap til automatisering 
 • har en analytisk og kreativ tilnærming til det nye og ukjente
 • har sosiale egenskaper; ikke er redd for å stå i rollen som «den som avdekker og påpeker andres feil» og gjør dette på en empatisk og hyggelig måte
 • er proaktiv når det gjelder å skaffe informasjon
 • er teknisk nysgjerrig og ikke redd for å stille spørsmål eller sette krav
 • er strukturert og ser nytteverdien av å kjenne hele verdikjeden
 • er dette kanskje drømmejobben for deg?

Vi bryr oss om produktene våre, og vi forventer at du har fokus på kunder og kvalitet. Å teste at alt er i henhold til kravspec. er ikke så komplisert. Utfordringen ligger i å tøye grensene for hva grensesnittene og funksjonaliteten skal brukes til. Du bør være kreativ nok til å finne edge-casene, feilene og punktene som kan forbedres før kundene selv gjør det i produksjon. Ikke alle bugs er synlige ved første øyekast så små detaljer kan være veldig viktige. At betalingsformidling foregår på en skjerm er for VAS en selvfølge, så testing relatert til ulike kombinasjoner av skjermstørrelse, browsere og operativsystem er en del av hverdagen.

Vår bransje endrer seg raskt, og du må like å jobbe med raske endringer og nye utfordringer, uten å miste fokus på kvalitet. Det kan til tider være mye å teste, både gammelt og nytt, så dokumentasjon og automatisering av tester er et sentralt fokus. Det er viktig for oss at du er en lagspiller og at du ønsker å jobbe mot felles mål. Du er interessert i å bli kjent med andre i organisasjonen og setter pris på et godt faglig og sosialt miljø. Du liker godt å diskutere løsninger og kan komme med forslag som driver produktområdet fremover. Det er viktig å være nysgjerrig og oppdatert, slik at du kjenner til potensielle sikkerhetstrusler og best practise relatert til relevante testmetodikker og teststrategier. 

Om teamet

Team VAS er et smidig team som holder til i Oslo sentrum. Målet vårt er å lage gode, sikre og brukervennlige opplevelser for alle kunder som har noe med oss å gjøre, det være seg «mannen i gata», interne systemer, nettbutikker eller eksterne integratører. 

Vi løser interessante utfordringer sammen med masse flinke folk, og alle spiser lunsj sammen i kantina når vi jobber fra på kontoret. Her finnes det mye humor og latter fordi vi trives og har det bra på jobb. Du må være litt sulten, like å dele idéer, ikke være redd for å spørre og motivert av å være med på å forme morgendagens betalingsløsninger som «mannen i gata» kommer til å bruke. Det er derfor vi trenger nettopp deg.

Søk stillingen