Publisert 04.01.2022
Reflekt IT bemanning AS

Itera søker fullstack utviklere

Fullstack utvikler
Område
Oslo
Søknadsfrist
28.02.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Fullstack utvikler

MAKE A DIFFERENCE

I Itera deler vi forpliktelsen om å utgjøre en positiv forskjell. Gjennom vår ekspertise innen forretningsrådgivning, design og teknologi hjelper vi selskaper på tvers av bransjer med å transformere sin virksomhet og realisere sine ambisjoner for en bærekraftig digital fremtid. Det er her du vil utgjøre en forskjell!

Hvordan er det å jobbe som utvikler i Itera?

Våre utviklere får jobbe med meningsfulle og varierte prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi i flere markedssegmenter.

Vi er engasjert i oppdrag for en rekke nordiske og internasjonale organisasjoner i store næringssektorer. Vi jobber kreativt i tverrfaglige team og leverer bærekraftige løsninger til våre kunder innen blant annet bank, forsikring, energi, industri, helse og fiskeri. Enhver utvikler hos oss er en viktig del av våre prosjektleveranser for å kunne forstå kundens behov og sette opp de beste løsningene.

Noen av kundene vi jobber med er NAV, Storebrand, Cognite, Aize, DNV, Gjensidige, Pandion, Glitre.

Faglig utvikling og stimulering av kreativiteten er en naturlig del av vår hverdag. Dette faller innunder vårt ansvar som realiseringspartner for våre kunder da flere av dem er betydelige aktører i samfunnet. Vi oppfordrer og legger til rette for at du skal holde deg oppdatert på teknologi og at du skal få bidra i et sterkt fagmiljø. Før du begynner hos oss vil vi sammen se på hvordan vi kan hjelpe deg for å utvikle deg og din karriere. Vi skal sørge for at du får nye spennende utfordringer, enten du ønsker å fordype deg innenfor et interesseområde eller bredde ut din kompetanse.

Først og fremst er vi opptatt av våre ansatte og at alle skal trives hos oss. Vi er store nok til å være solide og små nok til å være agile. Dette gir utslag i korte beslutningsveier og flat struktur, samt at forslag til endring og innovasjon blir lyttet til. Itera er på en spennende reise, og både eksisterende og kommende ansatte er med på å bygge selskapet videre.

Hva ser vi etter?

 • Minimum 2 års erfaring med backend (eks .NET, C# og/eller Java, Spring), frontend (eks. react, angular, vue) eller fullstack.
 • Interesse for skyløsninger som Azure, Aws og Google Cloud (Itera er stolt partner av Google og Microsoft)
 • En kreativ innstilling til å finne gode løsninger
 • Ønske og nysgjerrighet på å sette deg inn i ulike bransjer og problemstillinger
 • Gode kommunikasjonsegenskaper
 • Relevant utdannelse på M.Sc.- / B.Sc.nivå
 • (relevant erfaring kan veie opp for manglende utdannelse)
 • Gode språkkunnskaper i et skandinavisk språk

Hva kan du forvente hos osss?

 • Itera kan best beskrives som et erfarent oppstartsselskap. Vi er 560 teknologieksperter, designere, problemløsere og organisasjonsutviklere som jobber hver dag for å utgjøre en forskjell. Vi er solide og børsnoterte, men preges fortsatt sterkt av entreprenørskap, store ambisjoner og muligheter til å nå dem.
 • Vi er store nok til å være solide, men ikke så store at du blir en i mengden
 • Vi setter tverrfaglighet høyt. Hos oss vil du få kollegaer med høy kompetanse og sterk integritet som hele tiden ønsker å lære mer og vi investerer i din videre faglige utvikling og vekst
 • Vi har flotte kontorlokaler i Oslo, Fredrikstad og Bergen, men lokasjon er vi ikke så opptatt av da vi det siste året har lært at vi jobber godt sammen uavhengig av hvor vi er
 • Vi har selvsagt konkurransedyktige betingelser, solide forsikringer, pensjonsordninger og aksjeprogram for ansatte og en rettferdig bonusordning
 • I Itera vet vi at det er våre individuelle forskjeller som utgjør vår kollektive styrke. Vi har et gjennomgående fokus på mangfold og inkludering, og oppfordrer derfor alle kandidater til å søke.
 • Er du klar for å utgjøre forskjellen?

Har du erfaring og interesse fra noen av områdene ovenfor, og ønsker å ta steget videre i et miljø hvor du vil få mye ansvar og ha stor påvirkningskraft? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Vi behandler søknader fortløpende.

Søk stillingen