Publisert 25.11.2022
Reflekt IT bemanning AS

God på backend? Les her!

Backendutviklere
Område
Oslo
Søk stillingen
Stillingstittel: Backendutviklere

Ser du for deg en jobb der du får:

  • Konkurransedyktige betingelser i et av Norges største mediekonsern som satser offensivt på vekst og utvikling. Bedriften kan vise til rekordvekst i brukermarkedet og leverer solide driftsmarginer.
  • Du får utvikle deg i et mangfoldig mediehus hvor det er stor variasjon i arbeidsoppgaver og utfordringer.
  • Du blir en del av Tech og Data som er et av bedriftens uttalte satsingsområder, hvor nye løsninger og unge talenter har stor gjennomslagskraft.
  • Du vil få muligheten til å reise på konferanser, samt delta på våre halvårlige 1 ukes lange hytteturer hvor vi jobber på sideprosjekter.
  • Bedriften har rabattordninger på flere treningsstudioer, muligheter for å leie fritidshus, subsidiert kantine og flere andre fordelaktige ansattgoder.
  • Tilgang til Aller Media sine pluss-produkter.

Da er kanskje dette drømmejobben for deg!

Det er på dataplattform-teamet vi vil at du skal finne deg til rette. Data-plattformteamet har ansvar for utvikling av systemene våre for å samle inn, prosessere og bruke data i Aller.

Teamet har bygget et verdensledende personaliserings-system som gir personalisert kontroll over innholdet på alle Allers sider. 

I rollen vil du delta i arbeidet med å videreutviklere denne plattformen, og forhåpentligvis foreslå nye spennende idéer til hvordan vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre for leserne våre.


Moderne stack

For en stund siden bestemte vi i Aller oss for å implementere en plattform-tankegang. Det betyr at vi bygger én plattform som brukes på tvers av alle merkevarene våre. Vår drøm er generalisert kode, som kan gjenbrukes, slik at vi får lav teknisk gjeld. Samtidig etablerte vi en dataplattform for å forske på og implementere funksjonalitet for å gi leserne våre en enda bedre opplevelse på nettsidene våre.


Høres ikke dette ut som en gøy jobb? Vi synes i hvert fall det!

Vi tror at systemene våre blir enda bedre av å ansette utviklere med forskjellig bakgrunn. Derfor vil vi gjerne snakke med deg som er interessert i jobben uavhengig av listen under. 


Men som en pekepinn ønsker vi gjerne at du har litt erfaring med:

  • Utvikling i Go, Rust, Java, C eller lignende
  • Noe av teknologien vi bruker: Kubernetes, PubSub, Bigtable, BigQuery og Varnish
  • Datanalyse: SQL, R, Pandas etc..
  • Systemer med store datamengder

Vi samarbeider med Reflekt Bemanning og Rekruttering i denne rekrutteringsprosessen. Syns du dette høres ut som noe for deg? Meld din interesse til rådgiver Marte Sundal i Reflekt for en prat om stillingen!


Søk stillingen