Publisert 13.01.2022
Oppvekst

Glem spiderman og batman – de kuleste superheltene jobber i barnehage!

Barnehageassistent/ bBarne- og ungdomsarbeider
Område
Bergen
Søknadsfrist
01.03.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Barnehageassistent/ bBarne- og ungdomsarbeider

Hei! Vi er på jakt etter flere ansatte til våre barnehager i Bergen, Askøy og Øygarden Kommune. Blant våre barnehager finner du både små og store private og kommunale barnehager.  

Har du et genuint ønske om å jobbe med og for barn? Er du den gode omsorgspersonen som kan steppe inn på kort varsel, når de faste trygge ansatte blir borte? Er du en morgenfugl som er klar for å eksperimentere med lommelykt og reflekser en tidlig vintermorgen, eller lytte ut hvilke fugler som kvitrer tidlig om sommeren?

Det er en myte at hvem som helst kan jobbe i barnehage. Våre ansatte er nemlig ingen «hvemsomhelst». Nå søker vi nye dyktige ansatte, som vi kan være stolt over å sende ut til våre yngste verdensborgere!

Denne jobben er krevende nok i fast stilling, men som vikar må du i tillegg utvise stor omstillingsevne, klare å sette deg inn i nye rutiner raskt, og være et menneske det er lett for store og små å bli kjent med.

Blant våre vikarer finner du alt fra gitarspillere, tryllekunstnere og ballerinaer, til tur-entusiaster med kjeks i sekken. Vi tror nemlig at det er lekende, undrende og lærende mennesker som blir gode barnehageansatte.


Nå tenker du kanskje, passer jeg til denne jobben da?

La oss introdusere deg for vår seks-trinns skikkethetstest:

1. Humøret på topp og positiv innstilling?

2. Liker å leke og lage liv?

3. Full av ansvar og kreativ?

4. Pålitelig med fleksibel driv?

5. Trygg på deg selv og samarbeid på stell?

6. Fikk du full pott? Da bør du søke i kveld!


Hvis du i tillegg kan noe helt spesielt som du tror barna i barnehagen kan ha glede av, så håper vi du vil skrive det i søknaden din.


Du må oppfylle følgende krav:

- Plettfri vandel

- Språkferdigheter tilsvarende minimum nivå B2


Vi vektlegger:

- Tidligere erfaringer fra arbeid med barn

- Personlig egnethet

- Arbeidskapasitet minimum 2-3 dager i uken


Du vil bli fulgt tett opp av en av våre rådgivere, som både vil gi deg tilbakemeldinger på arbeidet og sette pris på dine tilbakemeldinger fra dagen din ute hos oppdragsgiver.


Enkelte av våre oppdrag går over lang tid i samme barnehage, mens andre er kortere og krever større fleksibilitet. Sammen med din rådgiver kan du være med på å velge hvordan arbeidsdagene dine skal se ut.

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Ved spørsmål til stillingen, ta kontakt med Sunniva på Sunniva.Otterlei@reflekt.no

Søk stillingen