Publisert 03.01.2022
Oppvekst

Forsker søkes: Grave etter mark, gå på sneglejakt og høre etter fuglekvitter.

Barnehageassistent/ Barne- og ungdomsarbeider
Område
Oslo
Søk stillingen
Stillingstittel: Barnehageassistent/ Barne- og ungdomsarbeider

Har du et genuint ønske om å jobbe med og for barn? Er du den gode omsorgspersonen som kan steppe inn på kort varsel, når de faste trygge ansatte blir borte? Er du en morgenfugl som er klar for å eksperimentere med lommelykt og reflekser en tidlig vintermorgen, eller lytte ut hvilke fugler som kvitrer tidlig om sommeren?


Det er en myte at hvem som helst kan jobbe i barnehage. Våre ansatte er nemlig ingen hvemsomhelst . Nå søker vi nye dyktige ansatte, som vi kan være stolt over å sende ut til våre yngste verdensborgere! Denne jobben er krevende nok i fast stilling, men som vikar må du i tillegg utvise stor omstillingsevne, klare å sette deg inn i nye rutiner raskt, og være et menneske det er lett for store og små å bli kjent med. Blant våre vikarer finner du alt fra gitarspillere, tryllekunstnere og ballerinaer, til tur-entusiaster med kjeks i sekken. Vi tror nemlig at det er lekende, undrende og lærende mennesker som blir gode barnehageansatte.


Vi er på jakt etter deg som kan jobbe i Bydel Stovner, men også gjerne er fleksibel til å reise til nærliggende bydeler. Du må ha kapasitet til å jobbe 2-5 dager i uken.


Nå tenker du kanskje, passer jeg til denne jobben da?


La oss introdusere deg for vår seks-trinns skikkethetstest:

 1. Humøret på topp og positiv innstilling?
 2. Liker å leke og lage liv?
 3. Full av ansvar og kreativ?
 4. Pålitelig med fleksibel driv?
 5. Trygg på deg selv og samarbeid på stell?
 6. Fikk du full pott? Da bør du søke i kveld!

Hvis du i tillegg kan noe helt spesielt som du tror barna i barnehagen kan ha glede av, så håper vi du vil skrive det i søknaden din!


Du må oppfylle følgende krav:

 • Plettfri vandel
 • Språkferdigheter tilsvarende minimum nivå B2

Vi vektlegger:

 • Tidligere erfaringer fra arbeid med barn
 • Personlig egnethet
 • Arbeidskapasitet to til fem dager i uken

Du vil bli fulgt tett opp av en av våre rådgivere, som både vil gi deg tilbakemeldinger på arbeidet og sette pris på dine tilbakemeldinger fra dagen din ute hos oppdragsgiver. Enkelte av våre oppdrag går over lang tid i samme barnehage, mens andre er kortere og krever større fleksibilitet. Sammen med din rådgiver kan du være med på å velge hvordan arbeidsdagene dine skal se ut, og hvilken stillingsprosent som vil være aktuell for deg. 


Last opp CV og søknad og bidra med å skape magiske hverdager for barna!

Ved eventuelle spørsmål knyttet til stillingen kan du henvende deg til Martine Mikkelsen på E-post martine.mikkelsen@reflekt.no.

Søknader som sendes på e-post vil ikke bli vurdert. 


Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk stillingen