Publisert 04.01.2022
Reflekt IT bemanning AS

Dun & Bradstreet muliggjør smarte beslutninger. Er tiden er inne for deg å gjøre ditt?

Java utvikler
Område
Oslo
Søknadsfrist
28.02.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Java utvikler

Bli med oss og jobb i Dun & Bradstreet Europe! Vi er et verdensomspennende foretak der du vil bli en del av D&B Europe Technology sammen med 350 andre tech-entusiaster. Sammen jobber vi mot et felles mål om å løse utfordringer for kundene våre ved hjelp av data- og analysedrevne produkter, og teknologi er en av våre viktigste verktøy for å skape de beste kundereisene. Vi har stort fokus på å være ledende innenfor teknologi i vårt segment slik at vi kan levere de beste løsningene til riktig tid som dekker kundenes faktiske behov. 

Vi leter etter en erfaren, dyktig og entusiastisk java -utvikler som ønsker å bli med på selskapets reise mot fremtiden. Vi er for tiden i en spennende transformasjon for å bringe lokale løsninger til nettskyen, samt videreutvikle vår helt nye nordiske kredittinformasjonstjeneste. Tjenesten har en arkitektur som bygger på mikroservices og REST APIer med moderne rammer og teknologier som Java, Spring, Apache Kafka, Docker og Kubernetes i AWS.

Din lidenskap

Du elsker virkelig systemutvikling og trives i et opphisset team som er selvgående, men samtidig er en del av en større utviklingsorganisasjon. Her i Dun & Bradstreet har utviklere et stort ansvar for å bidra til å drive både produkter og tjenester fremover. Vi jobber i mindre produktteam, i korte spurter, med fokus på kontinuerlig distribusjon. Vi jobber tett med andre organisasjoner i selskapet og jobber kontinuerlig med å realisere vår visjon om en fremtidsrettet teknisk plattform i toppdivisjonen.

I rollen som java -utvikler vil du:

 • Skriv kode som realiserer selskapets mål og visjoner
 • Lever skalerbar og robust kode som lever opp til våre høye krav til kvalitet og ytelse
 • Test koden din med enhet og integrasjonstester
 • Lær mye av dyktige kolleger, i tillegg til å lære til andre
 • Se, forstå og mestre nye ferdigheter som går langt utover ren programkode
 • Ta del i den overordnede strategien for IT -utvikling

Deg og din erfaring

 • Rollen er en senior utvikler, og du bør ha flere års erfaring både med Java og rammeverk innenfor vår teknologiske stabel. Du utvikler helst back-end, men kan også bidra med front-end selv om dette ikke er din sterkeste side. Du vet hvor robust kode er skrevet og har ingen problemer med å fremme dine meninger eller diskutere med forskjellige interessenter.
 • Som utvikler i vår Tech -organisasjon er du en sosial lagspiller, nysgjerrig og ønsker å kontinuerlig forbedre måten vi jobber på. Du liker å prøve nye verktøy og teknologier som kan dekke våre behov og realisere vår visjon. Du forstår - og blir utløst av datakvalitet.
 • Utviklet mikrotjenester med kontinuerlig distribusjon og Big Data -teknologier.
 • Erfaring med noen av våre viktigste teknologier og rammer som Java, Spring, REST API, AWS og Kubernetes. Hvis du også har erfaring med Spring Boot, Apache Kafka eller Elasticsearch, vil vi være veldig interessert.
 • Erfaring fra å jobbe i en smidig og tilpasningsdyktig organisasjon med en kompleks og bred produktportefølje.
 • Gode ​​engelskkunnskaper, ettersom dette er vårt bedriftsspråk. Du må også skrive og snakke norsk, siden dette er "lagspråket"

Ditt team

Du vil være en del av Team Avengers, som er et av flere produktteam innen risiko og kreditt. Teamet fokuserer på utvikling og forvaltning av den norske kredittplattformen og tilhørende tjenester. Teamet er også involvert i arbeidet med å migrere og videreutvikle utvalgte løsninger for vår skyløsning i AWS.

Ditt neste steg

Dun & Bradstreet Europe verdsetter kompetanse og trivsel og tilbyr mulighet for å jobbe med og bli god på datakvalitet. Vi kan tilby blant annet fleksitid, gode personalordninger, pensjonssparing (8,5%), utvidet ferie, bedriftshytter og muligheten for å jobbe opp mot et internasjonalt miljø. I Norge er vi ca 200 ansatte og holder til i sentrale og flotte lokaler på Havnelageret, meget sentralt i Oslo. Du må ha permanent oppholdstillatelse i Norge.

Dun & Bradstreet muliggjør smarte beslutninger. Tiden er inne for deg å gjøre ditt. Har du spørsmål så ta kontakt med Heidi Harley. Vi vurderer kandidater fortløpende og ser frem til å høre fra deg! 

Søk stillingen