Publisert 04.01.2022
Reflekt IT bemanning AS

Dun & Bradstreet muliggjør smarte beslutninger. Er tiden er inne for deg å gjøre ditt?

Senior Java utvikler
Område
Oslo
Søknadsfrist
28.02.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Senior Java utvikler

Bli med oss og jobb i Dun & Bradstreet Europe! Vi er et verdensomspennende foretak der du vil bli en del av D&B Europe Technology sammen med 350 andre tech-entusiaster. Sammen jobber vi mot et felles mål om å løse utfordringer for kundene våre ved hjelp av data- og analysedrevne produkter, og teknologi er en av våre viktigste verktøy for å skape de beste kundereisene. Vi har stort fokus på å være ledende innenfor teknologi i vårt segment slik at vi kan levere de beste løsningene til riktig tid som dekker kundenes faktiske behov. 

Hva vi kan tilby

Vi tilbyr rom for å vokse i organisasjonen, og du vil få mulighet til å vise hva du kan og ta ansvar fra første dag. Du vil jobbe i et smidig team og få støtte og veiledning fra både tech leads, team medlemmer og andre erfarne utviklere spredt over hele Europa. Du vil også få mulighet til å jobbe tett sammen med andre avdelinger som salg, drift, analyse og data. Vi dyrker en kultur basert på lagånd, åpenhet og tillit på tvers av roller og fag, og vi verdsetter en sunn balansegang mellom jobb og privatliv. Vi kan tilby blant annet fleksitid, gode personalordninger, pensjonssparing, utvidet ferie og bedriftshytter. 

For personlig, faglig utvikling kan du delta i våre guilds som samler ansatte som brenner for et fagområde. Her kan du både fordype deg i noe du allerede er god på, så vel som å bli introdusert for nye og spennende tema. Du kan også dykke ned i vår levende Tech Radar og holde deg oppdatert på det siste innenfor teknologi, eller til og med bidra til at nye, lovende teknologier kommer inn i organisasjonen. 

Teamet

Du blir det fjerde medlemmet av Team Dark Helmet, et team med erfarne utviklere, lang fartstid i bedriften og tung domenekunnskap. Teamet jobber i tett samarbeid med andre team både i Oslo, Stockholm og andre steder i Europa. Du blir også en del av et sosialt og hyggelig miljø på vårt kontor på Havnelageret sentralt i Oslo. Dark Helmet er en del av en internasjonal avdeling for utvikling av forretningskritiske felleskomponenter som støtter opp om behovene til andre produktteam. I Dark Helmet har vi stor takhøyde, åpne diskusjoner, code reviews og felles problemløsning. 

Vi ser etter;

  • Senior Java-utvikler 
  • Erfaring innen Microservices, Continuous Deployment og Big Data-teknologier 
  • Erfaring med Spring Boot, REST APIer, Kafka, Gradle, MySQL, NoSQL, Cassandra, Docker og Kubernetes 
  • Kjennskap til unit-, integrasjons-, akseptanse- og lasttesting

Ditt neste steg

Dun & Bradstreet Europe verdsetter kompetanse og trivsel og tilbyr mulighet for å jobbe med og bli god på datakvalitet. Vi kan tilby blant annet fleksitid, gode personalordninger, pensjonssparing (8,5%), utvidet ferie, bedriftshytter og muligheten for å jobbe opp mot et internasjonalt miljø. I Norge er vi ca 200 ansatte og holder til i sentrale og flotte lokaler på Havnelageret, meget sentralt i Oslo. 

Dun & Bradstreet muliggjør smarte beslutninger. Tiden er inne for deg å gjøre ditt. Har du spørsmål så ta kontakt med Heidi Harley. Vi vurderer kandidater fortløpende og ser frem til å høre fra deg! 

Søk stillingen