Publisert 22.09.2022
Reflekt IT bemanning AS

Dun & Bradstreet muliggjør smarte beslutninger. Er tiden er inne for deg å gjøre ditt?

Backend Developer
Område
Oslo
Søknadsfrist
30.11.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Backend Developer

Bli med oss og jobb i Dun & Bradstreet Europe! Vi er et verdensomspennende foretak der du vil bli en del av D&B Europe Technology sammen med 350 andre tech-entusiaster. Sammen jobber vi mot et felles mål om å løse utfordringer for kundene våre ved hjelp av data- og analysedrevne produkter, og teknologi er en av våre viktigste verktøy for å skape de beste kundereisene. Vi har stort fokus på å være ledende innenfor teknologi i vårt segment slik at vi kan levere de beste løsningene til riktig tid som dekker kundenes faktiske behov. 

Team Cross

Er et produkt og data team som eier, utvikler og vedlikeholder Dun&Bradsteet(tidligere Bisnode) sitt Trigger Based Marketing(TBM) produkt og platform. Essensen til TBM er å levere riktig budskap til riktig person til riktig tid, og teamet løser dette ende-til-ende sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Det er spennende og utfordrende domener der man pragmatisk må løse problemstillinger på best mulig måte innenfor produktmessige, juridisk og kommersielle rammer. Dette gir store muligheter til å vokse både faglig og personlig. 

Våre løsninger er primært på Microsoft stack-en, med .net core og sql server. Du kommer til å jobbe i et team med en uformell tone og fokus på kompetansebygging. Teamet har ansvaret for applikasjonsforvaltning og videreutvikling D&B sin TBM produktportefølje. Våre tjenester er bygget på Microsoft-stakken (dotnetcore, MS SQL, C#, MVC) samt RabbitMq, Elastic Search og Redis).

Din lidenskap

Du er oppriktig glad i databaser og trives i et agilt team som er selvgående, men samtidig del av en større utviklingsorganisasjon. Her i Dun & Bradstreet har utviklerne et stort ansvar for å bidra til å drive både produkter og tjenester fremover. Vi jobber i mindre produktteam, i korte sprinter, og med Continuous Deployment. Vi samarbeider tett med andre organisasjoner i selskapet, og jobber kontinuerlig for å virkeliggjøre vår visjon om en fremtidsrettet teknisk plattform i øverste divisjon.

I rollen som utvikler kommer du til å; 

 • Skrive kode som virkeliggjør selskapets mål og visjoner
 • Levere skalerbar og robust kode som lever opp til våre høye krav omkring kvalitet og ytelse
 • Teste koden med enhets- og integrasjonstester
 • Lære mye av dyktige kollegaer, samt selv lære bort til andre
 • Se, forstå og beherske nye ferdigheter som går langt utover ren programkode
 • Ta del i den overordnede strategien for IT utvikling

Du og din erfaring

 • Vi er på jakt etter en dyktig backend-/database-utvikler som raskt kan sette seg inn i eksisterende løsning og være med på å utvikle produkt-porteføljen videre.
 • Som en utvikler i vår tech-organisasjon, er du en sosial lagspiller, nysgjerrig og utforskende, og ønsker å kontinuerlig forbedre måten vi jobber på. Du liker å prøve ut nye verktøy og teknologier som kan dekke våre behov og virkeliggjøre vår visjon. Du vet hvordan robust kode skrives og har ingen problemer med å fremme dine meninger eller diskutere med forskjellige interessenter.

Videre har du følgende kvalifikasjoner

 • Universitets- eller høyskoleutdannelse innen IT  
 • Kan jobbe effektivt i T-SQL og C#
 • Gode engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, da dette er vårt konsernspråk. Du må i tillegg skrive og prate norsk, da dette er «teamspråket»

Ditt neste steg

Dun & Bradstreet Europe verdsetter kompetanse og trivsel og tilbyr mulighet for å jobbe med og bli god på datakvalitet. Vi kan tilby blant annet fleksitid, gode personalordninger, pensjonssparing (8,5%), utvidet ferie, bedriftshytter og muligheten for å jobbe opp mot et internasjonalt miljø. I Norge er vi ca 200 ansatte og holder til i sentrale og flotte lokaler på Havnelageret, meget sentralt i Oslo. Du må ha permanent oppholdstillatelse i Norge.

Dun & Bradstreet muliggjør smarte beslutninger. Tiden er inne for deg å gjøre ditt. Har du spørsmål så ta kontakt med Nina Ullmann. Vi vurderer kandidater fortløpende og ser frem til å høre fra deg! 

Søk stillingen