Publisert 04.01.2022
Reflekt IT bemanning AS

CGM søker utvikelere

Utvikler
Område
Lysaker i Bærum
Søknadsfrist
28.02.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Utvikler

I Norge har vi store ambisjoner om å sette fart på digitaliseringen av helse- og omsorgsektoren. Økt effektivitet og bedre pasientsikkerhet er viktige målsettinger som vi i CGM bidrar til hver dag gjennom utvikling av elektroniske pasientjournaler til helsevesenet.

Vi trenger flere ambisiøse systemutviklere som vil bidra til utvikling av systemer som gjør hverdagen enklere og tryggere på fastlegekontorer og i primærhelsetjenesten. Hos oss blir du del av et miljø med stor interesse for teknologi, innovasjon og godt kundesamarbeid. Og du får erfaring innenfor e-helse, et framtidsrettet og meningsfullt område med stort kompetansebehov.

Hvem leter vi etter?

Vi ønsker oss en kollega som vil bidra inn i et til tider hektisk, men fleksibelt arbeidsmiljø hvor du får rom til å forme arbeidshverdagen. Vi ser etter deg som er initiativrik, gjennomføringsdyktig og selvstendig og som trives med å jobbe i agile team hvor man lærer av hverandre. Hos oss blir du del av et utviklingsteam. Miljøet vårt er sammensveiset på tvers av fagområder, og vi har en uttalt ambisjon om å være både samarbeidspartner- og støttespiller for kundene våre.

Arbeidsoppgaver:

  • Utvikling på vårt produkt CGM Journal.
  • Jobbe i alle ledd av utviklingsprosesser fra design til implementasjon.
  • Utvikling av eksisterende og ny funksjonalitet.
  • Kvalifikasjoner

Egenskaper: 

  • Utdannelse på Bachelor- eller Masternivå innen datateknikk, informasjonsteknologi eller lignende. Erfaring kan eventuelt erstatte krav om utdannelse.
  • Kompetanse på .NET (C#) og Microsoft-teknologi.
  • Gjerne kompetanse innenfor smidige utviklingsmetodikker.
  • Gjerne erfaring og kompetanse i bruk av Jira, Confluence, Git, Bamboo teller positivt.

Hva kan vi tilby deg? 

CGM Norge er del av et solid internasjonalt konsern. I Norge er vi ca. 50 ansatte som jobber med programvareutvikling, konsulentvirksomhet, kundestøtte og salg. Vi er markedsledende leverandør på vårt felt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har gode pensjons- og forsikringsordninger, og kan friste med sponset kantine og økonomisk støtte til fysisk aktivitet.

Vi holder til sentralt på Lysaker i tidsriktige og hyggelige lokaler. Det er ca. 5 minutters gange til togstasjonen. Her stopper lokaltog og en rekke busser. Fra Lysaker Brygge kommer man enkelt med ferge til Nesodden.

Søk stillingen