Publisert 22.08.2022
Oppvekst

Barnehageassistent

Barne- og ungdomsarbeider/ Barnehagemedarbeider
Område
Oslo
Søknadsfrist
31.12.2022
Søk stillingen
Stillingstittel: Barne- og ungdomsarbeider/ Barnehagemedarbeider

Hei! Vi er på jakt etter deg som bor i Oslo, Lørenskog eller andre plasser på Romerike. Forhåpentligvis er du fleksibel til å jobbe i ulike områder. Kanskje bor du i på Haugerud men tilbringer mye tid på Lillestrøm? Vi ønsker en prat med deg som ønsker å jobbe hos oss fra høsten 2022. Oppstart er valgfritt. 

Vi ser etter deg som har et genuint ønske om å jobbe med og for barn. Du er en omsorgsperson som kan steppe inn på kort varsel, når de faste trygge ansatte blir borte. Er du i tillegg en morgenfugl som er klar for å eksperimentere med lommelykt og reflekser en tidlig høst og vintermorgen håper vi at du søker på stillingen!


Det er en myte at hvem som helst kan jobbe i barnehage. Våre ansatte er nemlig ingen hvemsomhelst . Nå søker vi nye dyktige ansatte, som vi kan være stolt over å sende ut til våre yngste verdensborgere! 

Denne jobben er krevende nok i fast stilling, men som vikar må du i tillegg utvise stor omstillingsevne, klare å sette deg inn i nye rutiner raskt, og være et menneske det er lett for store og små å bli kjent med. 

Blant våre vikarer finner du alt fra gitarspillere, tryllekunstnere og ballerinaer, til tur-entusiaster med kjeks i sekken. Vi tror nemlig at det er lekende, undrende og lærende mennesker som blir gode barnehageansatte.   


Nå tenker du kanskje, passer jeg til denne jobben da?

 La oss introdusere deg for vår seks-trinns skikkethetstest!


1.Humør på topp og positiv?

2.Liker å leke og lage liv?

3.Full av ansvar og kreativ?

4.Pålitelig med fleksibel driv?

5.Trygg på deg selv og samarbeid på stell? 

6.Fikk du full pott? Da har du hell! 


Hvis du i tillegg kan noe helt spesielt som du tror barna i barnehagen kan ha glede av, så håper vi du vil skrive det i søknaden din. 


Du må oppfylle følgende krav: 

-Plettfri vandel

-Språkferdigheter tilsvarende minimum nivå B2


Vi vektlegger: 

-Tidligere erfaringer fra arbeid med barn

-Personlig egnethet

-Arbeidskapasitet 1-5 dager i uken


Du vil bli fulgt tett opp av en av våre rådgivere, som både vil gi deg tilbakemeldinger på arbeidet og sette pris på dine tilbakemeldinger fra dagen din ute hos oppdragsgiver. 

Enkelte av våre oppdrag går over lang tid i samme barnehage, mens andre er kortere og krever større fleksibilitet. Sammen med din rådgiver kan du være med på å velge hvordan arbeidsdagene dine skal se ut. Denne jobben kan derfor fint kombineres med en annen deltidsjobb eller studier. Kun søkere som legger ved CV og søknad i vår portal, vil bli vurdert. 


Vi ser frem til å høre fra deg!  


Ved spørsmål til stillingen, ta kontakt med: 

Martine på martine.mikkelsen@reflekt.no eller bestillingoppvekst@reflekt.no 

CV og søknad direkte til kontaktperson på e-post, vil ikke bli vurdert.Søk stillingen