Publisert 22.09.2022
Reflekt IT bemanning AS

Backend? Les eutviklere

Backendutviklere
Område
Oslo
Søk stillingen
Stillingstittel: Backendutviklere

Aller Media står bak kjente nettsider som kode24.no, Dagbladet.no, kk.no, seher.no, og sol.no. Nå trenger vi flere backendutviklere til dataplattformen vår.

Du har kanskje ikke hørt om Aller Media, men vi er sikker på at du har hørt om nettsidene våre! Med sider som Dagbladet.no, seher.no, kk.no og ikke minst kode24.no, er vi Norges nest største mediehus, med millioner av sidevisninger.

Og millioner av sidevisninger gir millioner av datapunkter, nærmere bestemt 250 gigabytes med data hver eneste dag. Dataen bruker vi til å bygge Norges kuleste data-plattform.


Moderne stack

For en stund siden bestemte vi i Aller oss for å implementere en plattform-tankegang. Det betyr at vi bygger én plattform som brukes på tvers av alle merkevarene våre. Vår drøm er generalisert kode, som kan gjenbrukes, slik at vi får lav teknisk gjeld. Samtidig etablerte vi en dataplattform for å forske på og implementere funksjonalitet for å gi leserne våre en enda bedre opplevelse på nettsidene våre.


Teamet du skal bli en del av

Det er på dataplattform-teamet vi vil at du skal finne deg til rette. Data-plattformteamet har ansvar utvikling av systemene våre for å samle inn, prosessere og bruke data i Aller.

Teamet har bygget et verdensledende personaliserings-system som gir personalisert kontroll over innholdet på alle Allers sider. 

I rollen vil du delta i arbeidet med å videreutviklere denne plattformen, og forhåpentligvis foreslå nye spennende idéer til hvordan vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre for leserne våre.


Høres ikke dette ut som en gøy jobb? Vi synes i hvert fall det!


Vi tror at systemene våre blir enda bedre av å ansette utviklere med forskjellig bakgrunn. Derfor vil vi gjerne snakke med deg som er interessert i jobben uavhengig av listen under. 


Men som en pekepinn ønsker vi gjerne at du vet litt om:

  • Erfaring med utvikling i Go, Rust, Java, C eller lignende
  • Erfaring med noe av teknologien vi bruker: Kubernetes, PubSub, Bigtable, BigQuery og Varnish
  • Erfaring i datanalyse: SQL, R, Pandas etc..
  • Erfaring med systemer med store datamengder

Vi samarbeider med Reflekt Bemanning og Rekruttering i denne rekrutteringsprosessen. Syns du dette høres ut som noe for deg? Meld din interesse til rådgiver Marte Sundal i Reflekt for en prat om stillingen!


Søk stillingen