Publisert 06.08.2021
Reflekt IT bemanning AS

Klar for nye muligheter i et internasjonalt selskap?

Frontend-utvikler
Område
Oslo
Søknadsfrist
16.09.2021
Søk stillingen
Stillingstittel: Frontend-utvikler

Confirmit bygger fantastisk teknologi som hjelper kundene sine med å ta bedre forretningsbeslutninger. Og la oss være ærlige, bedre bedrifter skaper en bedre verden for alle.

Hos oss skapes og støttes teknologien av våre folk, det er så enkelt. I Oslo er vi ca 40 utviklere, i tillegg til QA, UX og product management. En stor gruppe utrolig talentfulle, superklare, motiverte, hardtarbeidende (og morsomme!) mennesker gjør dette selskapet flott. Confirmit er skikkelig stolte av folkene sine.

Vi lager god teknologi, men målet vårt er større enn å bare være programvareleverandør. Vi har som mål å bli en utvidelse av kundens team, ved å bruke kraften i plattformen vår til å hjelpe kunden med å bryte ned barrierer, iverksette løsninger og oppfylle løftet.

Tenk deg en fremtid der hver handling blir initiert av riktig beslutning til riktig tid. Bare nøyaktig, visuell innsikt i sanntid, noe som gjør virksomheten smartere.

Vi er et internasjonalt selskap med rundt 450 ansatte fordelt på våre kontorer i Oslo, Grimstad, London, Moskva, Yaroslavl, New York, San Francisco, Sydney og Vancouver.

Hvem er du?

Du er en dyktig, initiativrik og løsningsorientert utvikler som legger stoltheten din i et godt stykke håndverk. Å jobbe kreativt sammen med et tverrfaglig team for å løse viktige utfordringer, er noe som motiverer deg. Du har en høyere relevant utdanning, holder deg oppdatert på nye metoder og teknologier. Du behersker engelsk godt, skriftlig og muntlig (vårt arbeidsspråk).

Du har gjerne et par års erfaring på CSS, JavaScript React og Node.js. I tillegg, så det er et stort pluss hvis du har et godt øye for SASS, Redux-Saga, TestCafe, Git/Jira/Confluence/BitBucket/Slack/Kibana/TeamCity/Octopus.


Vi tilbyr følgende:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • God kantineordning  
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Muskel- og leddterapi/kiropraktor to ganger i uken
  • Parkeringsmulighet (gratis)
  • Dekket mobiltelefon
  • Dekket bredbånd

Syns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!

Søk stillingen