Publisert 28.09.2021
Reflekt IT bemanning AS

Klar for kanskje det beste Microsoft 365 miljøet i Norge? På vegne av Bouvet, søker vi flere utviklere og arkitekter!

Utvikler
Område
Oslo
Søknadsfrist
03.11.2021
Søk stillingen
Stillingstittel: Utvikler

Om stillingen

Har du erfaring med utvikling på Microsoft 365? Vi søker utviklere og arkitekter til norges kanskje beste fagmiljø på dette. Vil du være med å utvikle samhandlingsløsninger for store offentlige og private aktører? Vi har allerede masse spennende kunder på teknologien, men ønsker å skaffe oss de mest spennende og givende prosjektene i fremtiden også. Da trenger vi de riktige folkene for å utvikle oss videre! Vi søker deg som enten har erfaring med Microsoft 365, men også om du vil lære deg dette og har erfaring på front-end, powershell eller .Net utvikling.


Du vil inngå i et større team bestående av prosjektleder, interaksjonsdesigner og utviklere. Vi vektlegger at våre utviklere i tillegg til å kode og sette opp løsningene, også har forretningsforståelse og dermed kan delta i rådgivende rolle opp mot resten av teamet og kunden. Du vil opprette komponenter til Office 365 med SPFx og skrive kode med rammeverk som React og TypeScript. Det gjøres også .Net utvikling i Azure og SharePoint. Vi driver også med utvikling på Power Platform og er ute etter folk med denne type erfaring. Du vil jobbe i et fagområde hvor det er stort fokus på deling av kompetanse og en god arena for å utvikle seg.


Bouvet tilbyr:

  • Et av de beste fagmiljøene i Norge
  • Et trivelig miljø med stor vekt på kompetansebygging og sosiale aktiviteter 
  • Hyggelige og engasjerte kollegaer
  • En variert arbeidsdag med utfordrende oppgaver i noen av Norges mest spennende prosjekter 
  • Kort vei til beslutninger og mulighet til å påvirke hverdagen
  • Mulighet for eierskap i egen bedrift gjennom aksjeprogram 
  • Konkurransedyktige betingelser med attraktiv overskuddsdeling

Personlige egenskaper

Prosjektrelatert virksomhet krever teamarbeid og det er viktig at du trives med dette. Du må trives i konsulentrollen som innebærer at du av og til vil bytte team og kunder. Våre konsulenter holder et høyt faglig nivå og vi er opptatt av at du hele tiden ønsker faglig utvikling.


Søk stillingen