Publisert 16.09.2021
Reflekt IT bemanning AS

Er du nyutdannet innenfor IT, har interesse for ny teknologi og er forretningsorientert? Søk i dag!

Integrasjonsutvikler/Data manager/Forretningsarkitekt
Område
Fornebu i Bærum
Søknadsfrist
02.11.2021
Søk stillingen
Stillingstittel: Integrasjonsutvikler/Data manager/Forretningsarkitekt

Vår partner ønsker å ta en unik markedsposisjon og plassere seg som den eneste leverandøren som fullt ut driver kundenes behov for smidige, cloud first og datadrevne tjenester for mellomstore og større virksomheter.

De drar nytte av native cloud-teknologi og -forretningsmodeller, og bruker smidige arbeidsmetoder og verktøy. De gjør det mulig for kunder gradvis å erstatte tjenester og løsninger levert av tradisjonelle IT-leverandører.

De har høye ambisjoner og utfordrer leverandører av tradisjonelle IT-tjenester. Vår partner ser på seg selv som en “game changer” og de gleder seg til å få flere med på laget, og sammen utvikle kundene, tjenestene og selskapet.Vi ser etter

Integrasjonsutvikler

Som integrasjonsutvikler er du ansvarlig for implementering av integrasjoner av kundesystemer ved bruk av skybasert integrasjonsplattform. Du vil designe, utvikle og vedlikeholde dataflyt, automatisering, forretningslogikk og innsamling av data mellom systemer som f.eks. HR, CRM, ERP, økonomi, produksjon, fakturering og lønn.


Data manager

I rollen som data manager er du ansvarlig for design og vedlikehold av datastrukturer, dataarkitektur og konseptuelle dataflytdiagrammer. Du må også ha et grunnleggende ønske om å utvikle og optimalisere datamodeller som vil gi høyest mulig i et miljø med stadig større volum av data.


Forretningsarkitekt

Som forretningsarkitekt blir du en del av arkitektur- og prosess-teamet i. Teamet består av ulike arkitekter som jobber sammen for å levere arkitektur som en tjeneste til kunder. 

Tjenesten Arkitektur hjelper kunder med å blant annet kartlegge strategi, mål, organisasjon, prosesser, systemer og informasjon. Tjenesten analyserer og identifiserer sammenhenger, forbedringer og risiko, for å kunne utvikle og komme med forslag til strategi og målbilde.


For oss går ambisjon og lidenskap foran erfaring. Som person er du serviceorientert og ansvarsfull. Vi vil at du skal tenke kreativt og få bruke din teoretiske kunnskap på en spennende og praktisk måte.


Du blir tilbudt:

  • En unik mulighet til å påvirke og skape en ledende aktør i markedet
  • Utviklingsmuligheter som kommer med selskapets ambisjoner og vekst
  • En innovativ og fremtidsrettet arbeidsplass
  • Opplæring og sertifisering innen markedsledende produkter og løsninger
  • Konkurransedyktig kompensasjon og fordeler
  • Mulighet til å kjøpe deg inn i selskapet

Syns du dette høres som noe for deg? Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby!Søk stillingen