Publisert 06.08.2021
Reflekt IT bemanning AS

Agilt startup-miljø i Posten & Bring søker utviklere til innovativ leveringsplattform

Fullstack utvikler
Område
Oslo
Søknadsfrist
18.10.2021
Søk stillingen
Stillingstittel: Fullstack utvikler

Om oss

GLOW er en digital leveringsplattform som brukes av forskjellige deler av Posten & Bring for hjemlevering og levering samme dag. Med GLOW har vi utviklet logistikkmarkedets beste digitale mottakeropplevelse! Vi er et agilt startup-miljø i Posten & Bring, som er organisert som et frittstående selskap i konsernets Holding and Ventures divisjon. GLOW er et satsningsområde i konsernet, med en plattform som er i stor vekst og rask utvikling. Om du ønsker å jobbe i et større, solid selskap med lange tradisjoner og tjenester som «alle» har et forhold til, men som del av et lite, offensivt, smidig og uformelt startup-miljø, så tror vi du vil trives hos oss i GLOW! 


Vårt Team


I dag består teamet nesten utelukkende av seniorutviklere med stor lidenskap for utvikling. Vi ser på oss selv som et kompetansetungt team, med et miljø der teamarbeid og ydmykhet står sentralt. Som en del av vårt team får du sjansen til å jobbe med ny teknologi (som vi selv bestemmer over) og svært spennende produkter nær våre brukere. Vi er et DevOps-team som kontinuerlig setter ting i produksjon for mange hundre tusen brukere og mottakere i hele Norden. Innovasjon og nytenking er viktig for oss, og vi er stolte av at vårt engasjement for dette har resultert i både medieomtale, nomineringer til internasjonale innovasjonspriser og stor oppmerksomhet internt i konsernet. Posten som konsern er for øvrig flere ganger kåret til en av landets mest innovative virksomheter og leverte mange spennende innovasjoner i 2020, der GLOW var en viktig del av flere av disse.


Hvem er du


Vi ser etter deg som har en del erfaring med deler av vår tech stack og en brennende interesse for å raskt lære deg det du enda ikke behersker. Vi tror at du har evnen til å raskt sette deg inn i nye teknologier og har gjort dette flere ganger tidligere.

Vi tror også at du har god forretningsforståelse, hvilket innebærer at du er opptatt av å skape virkelig verdi for våre brukere.

På det personlige plan vil du passe godt inn i vårt team om du som type er samarbeidsvillig, ansvarsfull, ydmyk og fleksibel. Du er opptatt av å samarbeide godt med andre, er ikke redd for å stille spørsmål og liker å sparre med dine kollegaer.


Vi tror du er interessert i å jobbe med følgende teknologier

  • Backend: Funksjonell Kotlin med Arrow
  • Frontend: React med Typescript
  • App: React Native
  • Database: PostgreSQL
  • Hosting: Microsoft Azure med Kubernetes

Vi tilbyr følgende:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • 100% fleksibilitet 
  • Fokus på videreutvikling
  • Et veldig godt sosialt miljø


Vi samarbeider med Reflekt Bemanning og Rekruttering i denne rekrutteringsprosessen. Syns du dette høres ut som noe for deg? Meld din interesse til rådgiver Nina Maria Ullmann i Reflekt for en prat om stillingen!

Søk stillingen