Marte Sundal er ny rekrutteringsansvarlig hos oss i Reflekt IT. Hun tar med seg et stort engasjement for samarbeidskompetanse (samt mye mer) inn i vårt team, og vi gleder oss masse til å jobbe sammen!

Fortell litt mer om deg selv Marte:
– Jeg har tidligere jobbet som fagveileder, kursholder og karriereveileder, i tillegg til å ha jobbet med utvikling av effektive team i roller som gruppeveileder, prosessleder og fasilitator. Jeg tar også med meg teoretisk og praktisk kompetanse innen rådgivning, prosessledelse, organisasjonsutvikling og seminarvirksomhet fra bachelor og mastergrad i rådgivning fra NTNU. Ellers er jeg opptatt av å være aktiv, og bruker fritiden min på alt fra langrenn og fjellturer, til svømming, yoga og buldring.

Hva liker du best med jobben din?
– Jeg liker jobben som rekrutteringsansvarlig kjempegodt, fordi jeg får jobbe i et fabelaktig team med en fremragende teamleder. Alle jeg jobber med er svært kompetente, de deler av sin kunnskap og kommer på jobb med iver, giv og motivasjon. Samtidig får jeg lære masse om IT-bransjen, og jeg møter dyktige og spennende personer som jobber med IT. Jeg gleder meg over å kunne bistå i deres karriereutvikling og over gode matcher mellom bedrifter og kandidater, der begge parter ser frem til et gunstig og trivelig samarbeid. Ved siden av dette er det essensielt for meg med en variert arbeidshverdag. Det at jeg både får skrive, snakke, lytte, undersøke, analysere, samarbeide og finne kreative løsninger, gir meg energi og skaper en god dynamikk i arbeidsdagen.   

Hvorfor er Reflekt så herlig å jobbe i?
– Grunnen til at Reflekt er en herlig bedrift å jobbe i, er at hver ansatt går på jobb med en innstilling om at de ønsker å bidra til fellesskapet. Her har vi en bedriftskultur der man spiller opp hverandres styrker, man roser hverandre, man er tydelig og hensynsfull i tilbakemeldingene sine og man får rom til å bidra med sin kompetanse. Man blir stilt krav til, samtidig som man blir sett og hørt. Man får bistand til å utvikle seg i rollen sin, og man får mulighet til å strekke seg mot nye høyder. Gode resultater blir feiret i fellesskap og feil er læringsmuligheter. Dersom man har ideer og innspill blir de evaluert og man blir tatt på alvor, så det er definitivt en arbeidsplass der man får lyst til å gjøre det lille ekstra. Reflekts ansatte skaper denne kulturen sammen, med våre individuelle bidrag, hver dag.

Ønsker å jobbe med IT? Kontakt Marte på marte.sundal@reflekt.no // tlf 415 70 952.