Nina Maria Ullmann jobber som rådgiver i Reflekt IT. Hun har bred erfaring fra bemanningsbransjen og har mye energi og kreativitet å legge inn i gode løsninger for våre kunder og kandidater.

Hvem er så du da Nina?
– Jeg har studert på Hawaii og har en master i HR. Jeg er veldig sosial, elsker å møte nye folk, og har jobbet med mennesker hele livet. Å jobbe med rekruttering, og ikke minst talentutvikling, er noe jeg virkelig brenner for fordi vi hjelper folk med å finne drømmejobben! Nina har jobbet innen training i USA og som headhunter i Norge, blant annet for Academic Work og som selvstendig næringsdrivende i StarCruiter.

Hva liker du aller best med jobben din?
– Forskjellen vi gjør! Det er ikke sjeldent vi får takkemeldinger både fra fornøyde kandidater i ny jobb, og fra kunder som syntes vi har skapt en god prosess og resultater. Det å kunne hjelpe andre med å finne drømmejobben er veldig motiverende for meg og grunnen til at jeg elsker å jobbe med det jeg gjør.

Hvorfor er Reflekt er så herlig å jobbe i?
– Det er helt klart menneskene som jobber her. Et bedre team og selskap skal du lete lenge etter. Her føler man seg godt ivaretatt som ansatt, og ikke minst har man store muligheter til å utvikle seg internt. Det at alle har det bra står i fokus, og det liker jeg.

Har du behov for IT-personell – eller ønsker å jobbe innen IT-bransjen? Kontakt Nina på nina.ullmann@reflekt.no // tlf 920 47 570.