Martine Brendberg jobber som rådgiver i Reflekt IT, og syntes det er ekstra givende å være med i prosessen om å finne rett person til rett jobb.

Fortell litt om deg selv:

– Jeg er Martine og jeg har jobbet i Reflekt IT siden april 2019, men har vært i selskapet siden høsten 2016. Min bakgrunn er hovedsakelig innen reiseliv og luftfart, men har i de senere årene fått en stor lidenskap for HR-faget og rekruttering. Venner og kollegaer beskriver meg som «Frøken Effektiv», en livsnyter og en som tar godt vare på menneskene rundt meg. Jeg trives best med mange jern i ilden og er ikke fremmed for nye utfordringer. Ellers har jeg på fritiden dilla på familien min, venner, interiør og tilbringer mye tid på kjøkkenet.

Hva liker du aller best med jobben din?

– Jeg trives svært godt i kombinasjonen av forretning og menneskelige relasjoner. Det å kunne bistå med å finne rett person i rett jobb er utrolig spennende og givende!

Hva er det beste med å jobbe i Reflekt?

– I Reflekt er jeg så heldig å få jobbe med en gjeng mennesker som jeg gleder meg til treffe hver gang jeg er på kontoret. Vi ler mye sammen og er ikke redd for å «bjuda på». Vi er en faglig sterk gjeng med lang fartstid som heier på hverandre og som sammen er best!

Har du behov for IT-personell – eller ønsker å jobbe innen IT-bransjen? Kontakt Martine på martine.brendberg@reflekt.no // tlf 915 99 068.