Jonas Eidet har 16 års erfaring innenfor IT rekruttering, og 8 år i Reflekt. Nå leder han IT-avdelingen hvor han sammen med flotte kollegaer hjelper mennesker med å finne sin drømmejobb.

Hei Jonas, kan du fortelle litt om deg selv:
– Hei! Jeg har gleden av å være leder for Reflekt IT, og er også medeier i firmaet. Jeg har bakgrunn fra bar og restaurantbransjen, en bachelor innen internasjonal markedsføring og ledelse, i tillegg til flere sertifiseringer innen evne- og personlighetstester. På det personlige plan er jeg verdens heldigste fyr som har tre latterlig fine unger. Soving er i min mening svært oppskrytt.

Hva liker du aller best med jobben din?
– Jeg liker ikke jobben min, jeg elsker den. Det å være leder for Reflekt IT er svært inspirerende og motiverende på mange plan. Det å skape noe sammen med mine kollegaer, skape gode resultater for bedriften, hjelpe kunder med sine behov – og ikke minst: Hjelpe mennesker med å få sin drømmejobb! Jeg setter umåtelig stor pris på kulturen vi hver dag skaper internt hos Reflekt IT. Denne kulturen er både resultatorientert og tillitsbasert. Mine kolleger er drivende dyktig fagfolk, som er seg selv på jobb. Det er viktig for meg.

Hva er spesielt med å jobbe i Reflekt?
– Reflekt er i min mening et herlig sted å jobbe fordi vi er forskjellige og fordi vi er rause med hverandre. Vi setter krav til hverandre og vi hjelper hverandre. Vi har fleksibilitet og genuin takhøyde hos oss. Det at de ansatte på min avdeling skal føle seg verdsatt og at de har autonomi i jobben sin er svært viktig for meg som leder. Jeg er overbevist om at dette skaper de beste resultatene for alle. Jeg håper og tror at vår kultur og måten vi jobber på, reflekteres ut i markedet vårt. Vi er store nok til å levere – små nok til å bry oss.

Har du behov for IT-personell – eller ønsker å jobbe innen IT-bransjen? Kontakt Jonas på jonas.eidet@reflekt.no // tlf 940 06 637.