Heidi Harley Reflekt Bemanning

For drøye 10 år siden ble IT-avdelingen hos Reflekt opprettet, og Heidi var med fra start.

Fortell litt mer om deg selv Heidi:
– Da jeg startet jobben i Reflekt hadde jeg allerede jobbet med bemanning og rekruttering noen år. Derfor var det utrolig gøy å få være med og starte et helt nytt fagfelt. Erfaring fra arbeids- og organisasjonspsykologi, administrasjon, prosjektledelse og coaching, er noe jeg har med meg og drar nytte av hver dag. Jeg må også få bemerke at nerdene ruler!

Hva liker du best med jobben din?
– Det å finne de gode hodene, og legge bemanningspuslespillet hver dag. I tillegg må vi tenke kreativt og litt utenfor «boksen». Når bitene faller på plass, og man kanskje kan«trylle» litt, da har jeg det helt magisk og blir veldig motivert. Jeg synes det er drømmejobben å få være i et firma med gode verdier. Tidligere har jeg jobbet 20 år i reiselivsbransjen, noe som kommer godt med i jobben jeg gjør i dag – det handler mye om snu seg raskt. Jeg jobbet som leder for noen år tilbake, men nå er det kandidatene som står mitt hjerte nærmest.

Hvem er du på fritiden?
– Jeg har alltid reist mye, og bodd og jobbet 6 år i utlandet. Da var jeg i USA, Australia, Israel, Portugal, Spania, Berlin og Warszawa. Når jeg ikke jobber er jeg fortsatt glad i å utforske nye steder! «Jorda-rundt» og Transsibirske er krysset av på lista, men den er fortsatt lang.

Har du behov for IT-personell – eller ønsker å jobbe innen IT-bransjen? Kontakt Heidi på heidi.harley@reflekt.no // tlf 940 06 627.