Oliver Bacnar dro fra Sverige for å jobbe sommerjobb i Norge. 8 år senere virker den norske sommeren mye lengre enn den svenske. Oliver jobber som rådgiver innenfor IT her i Reflekt.

Fortell litt om deg selv:

– Plutselig hadde man vært i Norge i 8 år. Bakgrunnen min har jeg fra restaurantbransjen da jeg begynte å jobbe som kokk i starten av min yrkeskarriere. Jeg har en solid bakgrunn fra fine dining, og begynte helt fra starten av å jobbe med noen av de beste i bransjen. Dette førte til målfokus, ambisjoner og god erfaring med å jobbe i team, noe som er byggesteinene i det jeg jobber med daglig. Ikke minst er fokus på lange og gode relasjoner med våre samarbeidspartnere viktig for meg. På fritiden gjenspeiler min gamle karriere interessen min. Jeg liker å teste ut nye restauranter, mat og vin med gode venner. Ikke minst, hockeygal svenske som jeg er, hender det at man kommer seg på en kamp eller to. Har god tro på Vålerenga for kommende sesong!

Hva liker du aller best med jobben din?

– Å jobbe i Reflekt er en av de bedre jobbene jeg har hatt, om ikke den beste. Fantastiske kollegaer, en ambisjonsdrevet bedrift og fantastiske kunder du har mulighet til å snakke med dag etter dag. Å få muligheten til å møte noen av de mest ledende og innovative bedriftene i forbindelse med å matche dem med kandidater som er ute etter personlig utvikling er noe av det gøyeste jeg gjør.

Hvorfor Reflekt er så herlig å jobbe i?

– Det som gjør Reflekt ekstra kult er menneskene rundt meg. All kunnskapen, viljen til å bli bedre og forstå både kunde og kandidat dypere er noe vi alle jobber med daglig. Samme gjør vi hverandre bedre, og vi er en fantastisk gjeng med stor takhøyde. Jeg gleder meg virkelig til å komme på jobb hver dag.

Har du behov for IT-personell – eller ønsker å jobbe innen IT-bransjen? Kontakt Oliver på oliver.bacnar@reflekt.no // tlf 463 02 736.