Glenn Johnsen har jobbet som rekrutterer på IT-avdelingen i Reflekt i 5 år. Aller best trives han med å knytte gode og langvarige relasjoner til våre kunder og kandidater.

Hei Glenn, fortell litt mer om deg selv:
– Jeg jobber som rekrutterer på IT-avdelingen hos Reflekt, med bakgrunn fra kreative studier, forretningsutvikling og innovasjon. I tillegg har jeg spesialisering innenfor rekruttering- og personalledelse ved Høyskolen Kristiania. Jeg har snart jobbet 5 år med IT-rådgivning og rekruttering, og har 5 års erfaring fra salg og finans. Mitt spesialfelt her i Reflekt er rådgiving og rekruttering av spesialister til faste stillinger, fra drift og utvikling, til konsulent og ledelse.

Hva liker du aller best med jobben din?
– Det å endelig starte en karriere etter mange års skolegang, eller å ta steget med å bytte arbeidsplass, er store øyeblikk i livet. At jeg får den tilliten til å være med på reisen er noe som gir meg stor glede og stolthet. Jeg møter utrolig mange dyktige og flotte mennesker og nettverket vokser hver dag, noe som er utrolig gøy! Jeg får også knyttet gode og langvarige relasjoner til selskaper rundt om, og får være med på deres reise. 

Hva er spesielt med å jobbe i Reflekt?
– Her må jeg trekke frem visjonen vår – «Store nok til å levere – små nok til å bry oss». Det gjenspeiler seg i alt vi gjør, og er. Reflekt er for meg en varm bedrift som støtter oppunder, og bidrar til alle blir sett og hørt. Alle som jobber her er genuint glad i det de gjør og det merkes i engasjement ut mot kandidat og kunde. Det hjelper også at det er en fantastisk gjeng som jobber her!

Har du behov for IT-personell – eller ønsker å jobbe innen IT-bransjen? Kontakt Glenn på glenn.johnsen@reflekt.no // tlf 481 14 676.