Utvikling

Ved å være ansatt i Reflekt Helse har du mulighet til å få erfaring fra ulike fagområder og helseforetak over hele landet. Vi tilbyr også følgende**:

  • Studiestøtte
  • Oppfriskningskurs
  • Kompetanseheving

**Ved stilling over 70 %

Vi ønsker at du som medarbeider skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss. Sammen kan vi skreddersy løsninger. Vi samarbeider tett med Atlantis Medisinske Høgskole, og vil her kunne sette opp en utdanningspakke som passer for deg. Du vil også få mulighet til å delta på våre interne kurs via Reflektskolen. Disse kjører vi både fysisk og via nettkurs.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Trygghet

Vi har fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt. Som helsemedarbeider i Reflekt får du gode lønnsbetingelser, god oppfølging og egen rådgiver.

Utvikling

Vi ønsker at du som medarbeider skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss, og jobber aktivt med utviklingstilbud for deg.

Fordeler

Det er flere fordeler ved å være ansatt i Reflekt. Få gode bonusordninger, tilgang til firmahytte, og andre gunstige betingelser via våre samarbeidspartnere.

Fleksibilitet

Når du jobber i Reflekt har du stor frihet til å velge hvor i landet du vil jobbe, og hvor mye du vil jobbe. Om du velger å ha 100 % stillingsbrøk eller mindre er opp til deg.

Kontaktskjema

Skriv inn din henvendelse, så tar vi kontakt.