VERDSATT MEDARBEIDER

Bli en del av Reflekts lojalitetsprogram
VERDSATT MEDARBEIDER

Vi satser på flest mulig ansatte i så høy stillingsbrøk som mulig – gjerne 100 %. Vi kan tilby et stort spekter av oppdrag med over 100 rammeavtaler med kommuner og helseforetak i hele Norge: Fra det faste og forutsigbare, til større fleksibilitet og mer variasjon i type oppdrag og lokasjon.

Det er mange fordeler ved å ha høyere stillingsbrøk hos Reflekt Helse. Få gode bonusordninger, tilgang til firmahytteordning, gode lønnsbetingelser, utviklingstilbud og mye mer.

Registrer deg her

Ønsker du å bli VERDSATT MEDARBEIDER eller vite mer om lojalitetsprogrammet?
Fyll inn din informasjon under, så tar vi kontakt!

Trygghet

Vi har fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt. Som medarbeider i Reflekt Helse får du gode lønnsbetingelser, god oppfølging og egen rådgiver.

Utvikling

Vi ønsker at du som medarbeider skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss, og jobber aktivt med utviklingstilbud for deg.

Fordeler

Det er flere fordeler ved å være medarbeider i Reflekt Helse. Få gode bonusordninger, tilgang til firmahytteordning, og andre gunstige betingelser via våre samarbeidspartnere.

Fleksibilitet

Når du jobber i Reflekt Helse har du stor frihet til å velge hvor i landet du vil jobbe, og hvor mye du vil jobbe. Vi tilbyr det som passer deg i ulike faser i livet.