Fordeler

Det er flere fordeler ved å være ansatt i Reflekt, i tillegg til at vi kan tilby trygghet, utvikling og fleksibilitet. Alle våre ansatte får gode betingelser, samt gunstige bonusordninger. Som VERDSATT MEDARBEIDER får du også mer.

Firmahytte
Gjennom vår samarbeidspartner DaysOff, tilbyr vi svært fleksible og gunstige ordninger for fritidsbolig i inn- og utland.

Er du ansatt i 70 % stilling eller mer, kan du velge blant en rekke tilbud hvor Reflekt dekker inntil kr 5 000,-. Du betaler kun en liten egenandel. Det er dermed mulig å f.eks. leie hytte en helg for 250,- og fortsatt ha en helg til gode et annet sted senere.

Les mer om mulighetene på DaysOff.no.

Treningsstøtte
Er du ansatt i 70 % stilling eller mer, dekker Reflekt inntil kr 300,- av månedlig treningsavgift. Du velger selv hvor du vil trene, og hva.

Stay on bonus

Etter 3 års ansettelse i 70 – 100 % stilling får du «Stay on bonus» på 50 000,-. For deg som har jobbet 3 år i 40 – 70 % stillingsbrøk får «Stay on bonus» på 20 000,-.

Andre goder
Reflekt jobber hele tiden med å utvikle gode løsninger med sine samarbeidspartnere. Vi har avtaler med flere ulike aktører, og kan tilby svært gunstige betingelser og rabatter til våre medarbeidere.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Trygghet

Vi har fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt. Som helsemedarbeider i Reflekt får du gode lønnsbetingelser, god oppfølging og egen rådgiver.

Utvikling

Vi ønsker at du som medarbeider skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss, og jobber aktivt med utviklingstilbud for deg.

Fordeler

Det er flere fordeler ved å være ansatt i Reflekt. Få gode bonusordninger, tilgang til firmahytte, og andre gunstige betingelser via våre samarbeidspartnere.

Fleksibilitet

Når du jobber i Reflekt har du stor frihet til å velge hvor i landet du vil jobbe, og hvor mye du vil jobbe. Om du velger å ha 100 % stillingsbrøk eller mindre er opp til deg.

Kontaktskjema

Skriv inn din henvendelse, så tar vi kontakt.