Fleksibilitet

Ønsker du stabilitet, forutsigbarhet eller variasjon? Reflekt Helse tilbyr det som passer deg i ulike faser i livet. Jobb når du vil, hvor du vil, og hvor mye du vil.

Fleksibilitet er en av de faktorene vi vet er en stor grunn for at våre medarbeidere velger Reflekt Helse. Hos oss kan du selv bestemme om du vil jobbe fulltid, deltid eller bare er interessert i ekstravakter. Kanskje du i perioder ønsker å jobbe mindre grunnet andre behov som studier, familietid etc.

Velg hvilken tid på døgnet det passer deg best å jobbe. Noen foretrekker kun nattevakter, mens andre vil jobbe flere dagvakter. Det samme gjelder arbeidssted. Muligheten til å kunne variere og skaffe seg kunnskap fra flere avdelinger gir ikke bare økt fagkunnskap for deg selv, men dette kommer også pasientene du møter og våre kunder til gode.

For deg som ønsker å reise og oppleve Norge, er Reflekt Helse et godt alternativ. Her kan du jobbe i perioder, reise i andre perioder – eller kombinere disse.

Hvor vil du jobbe?

Trygghet

Vi har fokus på at alle skal føle seg godt ivaretatt. Som helsemedarbeider i Reflekt får du gode lønnsbetingelser, god oppfølging og egen rådgiver.

Utvikling

Vi ønsker at du som medarbeider skal ha mulighet til å utvikle deg som fagperson og menneske når du jobber hos oss, og jobber aktivt med utviklingstilbud for deg.

Fordeler

Det er flere fordeler ved å være ansatt i Reflekt. Få gode bonusordninger, tilgang til firmahytte, og andre gunstige betingelser via våre samarbeidspartnere.

Fleksibilitet

Når du jobber i Reflekt har du stor frihet til å velge hvor i landet du vil jobbe, og hvor mye du vil jobbe. Om du velger å ha 100 % stillingsbrøk eller mindre er opp til deg.

Kontaktskjema

Skriv inn din henvendelse, så tar vi kontakt.