Om Reflekt Helse

Reflekt Helse er spesialister på bemanning og rekruttering innen helse, og har levert helsepersonell i Norge siden 2004.

Vi har kontorer i Oslo, Bergen og Stockholm. Våre kundeavtaler og tilbud om arbeidsplasser strekker seg over store deler av Norge og Sverige.

Store nok til å levere –
små nok til å bry oss

Vi har erfaringen og kompetansen til å løse et bredt utvalg av bemanningsoppdrag. Samtidig er vi opptatt av å ivareta hver enkelt kunde og kandidat. Vi gir tett oppfølging gjennom hele rekrutteringsprosessen, og er blant annet Miljøfyrtårn- og ISO-sertifisert. Våre medarbeidere blir godt ivaretatt gjennom vår godkjenning som Revidert Arbeidsgiver, samt vårt lojalitetsprogram Verdsatt medarbeider.

Våre verdier

Vi som jobber i Reflekt Helse skal være:

  • Ambisiøse
  • Personlige
  • Rause
  • Ærlige

Vi er ambisiøse på vegne av våre kunder når vi finner de beste kandidatene til hver enkelt stilling. Vi streber alltid etter å være personlige, blant annet ved å gi både kunder og kandidater en fast kontaktperson. Vi skal vise raushet i møte med andre mennesker samtidig som vi deler vår kompetanse og fagkunnskap. Ved å være ærlige og tydelige skaper vi et godt grunnlag for gode samarbeid og gode resultater – både for arbeidsgivere og nyansatte.

Våre forretningsvilkår

Les mer om våre forretningsvilkår her.

Revidert arbeidsgiver

Revidert Arbeidsgiver er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. NHO Service og Handel har utviklet kriteriene i ordningen i dialog med bransjen og Arbeidstilsynet. For å bli Revidert Arbeidsgiver må man gjennomgå en ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Det er en rekke områder som gjennomgås under en revisjon, blant annet kontrakter, arbeidstid, lønn og sykepenger.

Revidert arbeidsgiver er dokumentasjon på at vi er en arbeidsgiver med kvalitet og ryddighet i alle våre rutiner.