Hvorfor jobbe i Reflekt Helse?

Velg selv når, hvor og hvor mye du vil jobbe.

Reflekt Helse tilbyr deg fleksibilitet. Du bestemmer selv når, hvor og hvor mye du jobber. Du kan arbeide heltid, deltid eller i perioder. Hos oss jobber alt fra sykepleiere, spesialsykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere, leger, pleieassistenter og annet både faglært og ufaglært helsepersonell.

Reflekt Helse tilbyr i tillegg oppdrag til studenter, pensjonister og helsepersonell som ikke lenger jobber innen helse, men som ønsker å holde ved like fagkunnskapen sin. Reflekt Helse er en fleksibel arbeidsgiver og passer for alle.

Reflekt Helse har rammeavtaler i over 100 ulike kommuner. Det gir deg stor variasjon i mulige arbeidssted – sykehus, kommune, offshore, praktisk bistand og BPA. Du får sjansen til å teste ulike områder innenfor helsevesenet, uten å måtte bytte arbeidsgiver.

Valgmulighetene i oppdragssted, gir deg også sjansen til å reise rundt og oppleve alt det fine Norge har å by på.

Fast stilling med
stillingsprosent tilpasset din kapasitet

Trygghet og god oppfølging

Reflekt Helse ansetter i faste stillinger. Stillingsprosenten tilpasses din kapasitet.

Vi er en seriøs arbeidsgiver som er ISO-sertifisert, Revidert Arbeidsgiver, Miljøfyrtårn, samt at du kan bli en del av vårt lojalitetsprogram Verdsatt medarbeider.

Rådgiverne i Reflekt Helse er selv utdannet helsepersonell eller har lang erfaring fra bemanningsbransjen innen helse. De gir deg tett oppfølging med god veiledning, informasjon og støtte. Vi har egen vakttelefon slik at du kan nå oss også utenfor kontortid. 

Gode lønnsbetingelser

  • Reflekt Helse gir deg gode lønnsbetingelser og bonusordninger
  • Du får personlig rådgiver
  • Vi dekker reise og bolig i store deler av Norge
  • Hos oss får du pensjon- og forsikringsordninger

Jeg har vært ansatt her i halvannet år og er veldig takknemlig for oppfølging jeg har fått fra dere. Dere gjør en super jobb med å følge opp oss vikarer.
Vi blir tatt hensyn til med tanke på hvor vi ønsker jobb, og dere finner nye arbeidsgivere til oss på ønskede plasser så godt det lar seg gjøre.
Jeg har ikke gått lenge uten noen jobb, og det setter jeg veldig stor pris på. Man føler at en blir sett, og man føler at en betyr noe for dere. Jeg kan trygt anbefale Reflekt 🙂

Bente – fagarbeider, Reflekt

Trygt og godt bemanningsbyrå som
ivaretar deg som person på en god måte.
Anders – sykepleier, Reflekt Helse

Jeg vil gjerne takke dere for alt dere har gjort for mye, jeg har alltid følt meg veldig fulgt opp, veiledet, hjulpet og komfortabel.
Dere er et flott team, takk fra hjertet mitt for alt dere har gjort!


Montserrat – sykepleier, Reflekt Helse

Jeg jobbet mye på mange steder og mange selskaper, men Reflekt har vært mitt favorittselskap. Dere har vært og er fremdeles den snilleste og beste arbeidsgiveren. 
Jeg elsker arbeidet med dere og ønsker dere alle suksess og fremgang 😊❤️🌹🌹👍

Ghayt – helsefagarbeider, Reflekt Helse

Reflekt Helse utlyser god informasjon på hver SMS om ledige vakter fra forskjellige instutisjoner.
De ringer i blant for å høre hvordan det går, noe som er veldig betryggende og gjør at man trives godt som ansatt hos dem.
Tusen takk for en fin mulighet for å tjene litt ekstra og få mer erfaring innenfor helse og omsorg.

Michelle – helsefagarbeider, Reflekt Helse

Jeg setter veldig pris på godt arbeidsmiljø, dyktige kollegaer og fantastisk energi og det får jeg på gjennom å jobbe for Reflekt Helse.
De gir meg muligheten til å prøve forskjellige sykehjem og forskjellige avdelinger da de har stort utvalg av arbeidssteder. Til alle som har lyst til å jobbe i Norge, vil jeg varmt anbefale Reflekt Helse.

Bojan – helsefagarbeider, Reflekt Helse

Jeg hadde lite arbeidserfaring da jeg bestemte meg for å komme til Norge kort tid etter endt sykepleierutdanning. Nå har jeg jobbet med Reflekt Helse i over ett år,
og i løpet av den tiden har jeg hatt mulighet til å jobbe både i Bergen og Haugesund.
Norge tilbyr gode arbeidsforhold og en jobbstabilitet som har vært svært vanskelig å finne i Spania.

Abel – sykepleier, Reflekt Helse  

Da jeg flyttet til Bergen var det kjærlighet ved første blikk. Jeg kom i kontakt med Reflekt Helse og rådgiver Lene Terese Berg, som jeg kaller verdens beste rådgiver. Alt av problemer som måtte dukke opp løses raskt av rådgiverne på en fin måte.

Zanna – spesialsykepleier, Reflekt Helse

Jeg har alltid elsket å gå på tur og hadde lest mye om Norge og den norske naturen. Den første perioden var vanskelig hovedsakelig på grunn av språket da jeg nettopp hadde lært norsk.
Da jeg kom i kontakt med Reflekt Helse, fikk jeg mye hjelp og støtte, noe som har bidratt til at arbeidshverdagen har blitt enklere og bedre!

Erika – sykepleier, Reflekt Helse

Jeg søkte jobb i Reflekt Helse da jeg skulle ut i lære til helsefagarbeider. Jeg visste at ved å jobbe hos dem ville jeg få prøve meg på ulike områder og dermed se hva jeg trivdes best med. Jeg har jobbet på demens avdeling, korttidsopphold, somatisk avdeling, avlastning, bolig og rehabilitering. Det har vært mye mer lærerikt enn jeg trodde, jeg har fått så mye erfaring som er verdt å ta med seg videre. Erfaringene jeg har fått gjennom Reflekt Helse, har gjort at jeg føler meg tryggere på enkelte av prosedyrene man skal gjennom som lærling. Selv om jeg er i lære, fortsetter jeg å ta vakter, fordi jeg trives så godt!

Elise – helsefagarbeiderstudent, Reflekt Helse