Reflekt har hatt rammeavtale med Oslo kommune de siste 4 årene, men er fra 1. februar 2022 valgt som førsteleverandør av helsepersonell. Det betyr at når du jobber gjennom Reflekt, er du den første som får tilbud om alle ledige vakter og oppdrag i Oslo.

Rådgiver Marie Knudsen forteller at de særlig er på utkikk etter flere sykepleiere, helsefagarbeidere og pleieassistenter.

– Behovet er stort og responsen har allerede vært god, men vi ser frem til å komme i kontakt med enda flere medarbeidere som er på utkikk etter jobb i Oslo, sier Marie.

Hun har jobbet med bemanning i Oslo kommune i 4 år, og trives særlig med å skape gode relasjoner mellom kundene og medarbeiderne.

– Jeg kjenner godt til kundene og deres behov, så hovedmotivasjonen min ligger i å få til gode matcher hvor både kundene er fornøyde og medarbeiderne trives.  

Noen av fordelene ved å være ansatt gjennom Reflekt er valgmulighetene og fleksibiliteten. Enten om du er nyutdannet, har lang erfaring, ønsker ekstravakter, jobb i perioder eller fulltid, hjelper Marie og hennes kollegaer deg med å finne vakter som passer dine behov. Som nr. 1 i Oslo-avtalen får vi først tilbud om ledige vakter ved flere spennende arbeidssteder som legevakten, kommunalakutt døgnenhet, sykehjem med mer.

– Vi bemanner til helseinstitusjoner i alle 15 bydeler i Oslo, så her er det mange muligheter, forteller Marie.

Er du på utkikk etter jobb som helsepersonell i Oslo? Fyll ut vårt kontaktskjema under, så gleder vi oss til å høre fra deg: