sykepleier

Lurer du på hvordan det er å jobbe som sykepleier eller annet helsepersonell i et bemanningsbyrå? Her får du svaret.

Den store fordelen med å jobbe i helsevesenet via et bemanningsbyrå som Reflekt er at du velger selv hvor ofte du vil jobbe, hvor mye og ikke minst, hvor du vil jobbe. Mange ønsker å jobbe mye i perioder for så å ta helt fri. Andre ønsker å kombinere vakter med annen jobb eller studier. I Reflekt får du full frihet samtidig som du også får en stabil og forutsigbar hverdag.

Dine rettigheter blir ivaretatt

Alle som jobber for Reflekt er ansatt i Reflekt. Det betyr at du får de samme rettighetene som om du hadde vært ansatt et hvilket som helst annet sted. Vi følger Arbeidsmiljøloven, og du er dermed sikret for eksempel sykepenger og feriepenger.

I vår personalhåndbok finner du alt du trenger å vite om å være ansatt i Reflekt. Du blir altså da ikke ansatt på det arbeidsstedet du jobber, men blir leid ut fra Reflekt.

Du får en egen personalkonsulent

Som ansatt i Reflekt blir du godt ivaretatt. Vi sørger for at du er godt informert og forberedt før du møter på en ny arbeidsplass. Personalkonsulenten kan tilby rådgivning både knyttet til arbeidsforholdet og din karriere. Dersom du er nyutdannet og ønsker å teste ulike fagområder eller å spesialisere deg, kan våre konsulenter tilrettelegge for det. Vi lytter alltid til dine ønsker og behov og har som mål at du skal få den jobbhverdagen du drømmer om.  

Vi betaler for reise og bolig

Dersom du må flytte for å jobbe hos oss, sørger vi for at du får et sted å bo på arbeidsstedet. For mange kan det å flytte i seg selv være et ønske. Kanskje du har lyst til å teste livet i byen eller tett på naturen i en periode? Vi betaler både reise og bolig for deg så lenge du jobber hos oss.  

Les også: Slik er det å jobbe for Reflekt

Du bestemmer over din egen hverdag

Som ansatt i Reflekt får du i både pose og sekk – du er fast ansatt samtidig som du bestemmer din egen stillingsprosent, og hva slags jobb du vil gjøre. Er du lei av å forplikte deg til tredelt turnus, eller har du en stillingsprosent du vil endre? Ta kontakt med oss, så kan vi sammen finne spennende muligheter.