Bemanning og rekruttering til stillinger innen hotell, restaurant og catering

Reflekt har lang erfaring med bemanning og rekruttering til faglærte og ufaglærte stillinger som:

  • Kokk
  • Faglært kokk
  • Soussjef
  • Kjøkkensjef
  • Kjøkkenassistent
  • Kantinemedarbeider
  • Barista
  • Bartender
  • Servitør
  • Hovmester
  • Resepsjonist
  • Oppvaskhjelp
  • Restaurantsjef
  • Chef-de-partie
  • Kantinekokk
  • Somelier
  • Sitemanager
  • Kantineleder
  • Konferansevert
  • Hotellresepsjonist
  • Garderobevakt

Vi har en database med dyktige, erfarne medarbeidere til både faste og midlertidige oppdrag.

Hvorfor velge Reflekt til rekruttering og bemanning innen hotell, restaurant og catering?

Som kunde i Reflekt nyter du godt av vår lange erfaring i bransjen. Vi har spisskompetanse på faget og kjenner hotell- og restaurantbransjen ut og inn. Det er stor konkurranse om kandidatene i hotell- og restaurantbransjen. Ta kontakt med oss, så unngår du tidkrevende rekrutteringsprosesser, samtidig som du sikrer deg nøye utvalgte kandidater med nøyaktig den kompetansen du har behov for.

Takket være mange år i bransjen, har vi et stort kontaktnett og et omfattende nettverk av dyktige kandidater.

Våre kunder består av alt fra restaurantgrupper til kantiner, eventbyråer og enkeltstående restauranter og hoteller. Når det oppstår akutte behov eller behov knyttet til sesong, stiller vi raskt med rett kandidat. Vår vakttelefon er bemannet hver eneste dag fra kl. 07. Alle våre kunder får tett oppfølging med en fast kontaktperson.  For å sikre bred rekruttering – både i Norge og utlandet, bruker vi sosiale medier aktivt. Med kontorer over hele landet, har vi flere grupper på Facebook med medlemmer som ønsker jobb innen hotell, restaurant og catering. Den største Facebook-gruppen for Oslo-området (link) har omlag 30 000 medlemmer fra over 100 land – noe som er et helt unikt.

Vi leverer bemanning til arrangementer og eventer

Gjennom vårt kontaktnett og vår database kan vi løse bemanning til store og små arrangementer på kort tid. Vi har faste avtaler med flere eventselskaper i tillegg til at vi leverer bemanning til enkeltstående arrangementer og private selskap.

Trenger du bemanning med erfaring som kokk eller servitør?

Hvorfor jobbe for Reflekt innen hotell, restaurant og catering?

Antallet restauranter og kantiner har økt kraftig i Norge de siste årene. For både faglærte og ufaglærte betyr det mange spennende jobber – både faste og midlertidige. Som arbeidstaker for Reflekt er du sikret gode betingelser, ryddige arbeidsforhold og den fleksibiliteten du ønsker. Mange av våre kandidater ønsker jobb i perioder av året, og da kan vi organisere det slik at du jobber når du ønsker og har fri når du ønsker det. 

Dersom du er på jakt etter fast eller midlertidig jobb, har vi kunder med spennende stillinger innen:

  • Restaurant
  • Hotell
  • Catering
  • Event
  • Servering
  • Cafe og bakeri
  • Kantine

Ekstrajobb gir ekstra inntekt

Vi har flere kandidater som har ekstrajobb i Reflekt. Kanskje du sparer til noe spesielt? Eller ønsker å tjene litt ekstra i en periode? Da kan en jobb ved siden av din faste jobb på kveldstid eller i helger, være løsningen. Ta kontakt med oss for mer informasjon om mulighetene for ekstrajobb.

Slik finner vi den rette kandidaten

For å sikre et godt resultat for både kandidat og arbeidsgiver, gjennomfører vi en grundig rekrutteringsprosess av alle kandidater. Den ser slik ut:

  • Analyse av behov og utarbeidelse av stillingsbeskrivelse
  • Stillingsannonse og utlysning
  • Søk i egen database og i Reflekts nettverk
  • Strukturerte intervjuer gjennomføres av Reflekt
  • Samtaler med minimum to referanser per kandidat
  • Et mindre utvalg av kandidater presenteres for kunde
  • Andregangsintervjuer gjennomføres av Reflekt
  • Endelig valg av nyansatt

Reflekt vil være rådgiver før, underveis og i etterkant av ansettelsesprosessen. Både kunder og kandidater har sin faste kontaktperson i Reflekt.